Dagboka onsdag 3. oktober 2007

Vi kommer med en heftig oppfordring om å komme seg på kamp i morgen. Selv om sjansen er liten, selv om været sikkert er dårlig, selv om kampen går på TV. En oppfordring Selv om det holder hardt så prøver vi på VPN å holde oss unna alt for mye tyveri fra vif.no. I dag … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 3. oktober 2007»

Vi kommer med en heftig oppfordring om å komme seg på kamp i morgen. Selv om sjansen er liten, selv om været sikkert er dårlig, selv om kampen går på TV.

En oppfordring

Selv om det holder hardt så prøver vi på VPN å holde oss unna alt for mye tyveri fra vif.no. I dag gjør vi ett unntak. Det har seg nemlig slik at Vålerenga skal spille UEFA-cupkamp mot Austria Wien. I morgen torsdag faktisk. Og laget har en liten sjanse til å gå videre til gruppespillet – ikke CL, neivel, men det hadde vært utrolig kult uansett. Vi er derfor litt forvirret over den tilsynelatende manglende interesse for denne kampen – og i et historisk perspektiv for europeiske kamper generelt – dvs så lenge det ikke er engelske lag invorlvert.

– Dette er en veldig viktig kamp for oss, og akkurat nå er det årets viktigste kamp, og vi håper supporterne føler det samme. Vi er på trygg grunn i serien, og har klatra bra i høst. Det vil gi klubben en fantastisk giv å nå gruppespillet i UEFA-cupen. Sportslig holder gruppespillet meget høyt nivå, og det vil være en fantastisk erfaring for alle sammen. Det er også klart det er en økonomisk gevinst om vi klarer det på torsdag. Vålerenga blir også en mer attraktiv klubb for eventuelt nye spillere, om vi kan vise til spill der. Det finnes bare fordeler med å gå videre, er ordene vi stjeler fra vif.nos intervju med Aalbu. Og samtidig minner vi om vårt eget intervju med mannen der han forteller at en av grunnene til at Gunnar Thorvaldsson valgte Vålerenga var nettopp mulighetene for UEFA-cupspill.

Ha fortsetter

– Vi vet vi har mange supportere, og at det er mange som stiller opp uansett. Men, vi hadde satt stor pris på om de som kanskje kommer nå og da også tok turen på torsdag. Nå er det på tide at alle kjenner sin besøkelsestid.

Nemlig. Billetter i Sjappa, www.billettluka.no, eller på Narvesen.

Langside kr 150,- Voksen 50,- for barn

Colasvingen nedre: kr 100,- voksen kr 50,- barn

CC øvre: kr 100,- Klansmedlemmer

Vestbredden kr 120,-

Landslagsuttak

Fire Vålerenga-spillere ble landslagsuttatt tirsdag formiddag. Jarl André Storbæk og Christian Grindheim er med i A-landslagstroppen som møter Bosnia, mens Jørgen Horn og Arnar Førsund er i U21-troppen som møter Sveits og Makedonia. VPN gratulerer og krysser fingrene for at ingen kommer hjem skadet.

Norges beste

Vi har lesere som er glade i å regne – vi er faktisk ikke helt fremmed for den slags perversiteter selv – og fikk i går tilsendt følgende hyggelige regnestykke:

For å se hvem som er stabile over tid i norsk fotball, tenkte jeg det var fornuftig å plusse sammen poengene for de fire seneste sesongene. Dere kan sikkert se dette sammen med forhold som budsjetter, summer til spillerkjøp osv, men det klarer ikke jeg.
Vålerenga Brann RBK
2004 48 40 48
2005 46 37 34
2006 44 46 53
2007 33 48 32
Sum 171 171 167

Vi lar øvelsen med budsjett osv stå som hjemmelekse til dere alle.

Vålerenga i dag

Spotsquiz på Bohemen selvsagt. Det er jo ondag. Samt en liten tur til byen for å kjøpe billett til Austria Wien kampen.

Legg igjen en kommentar