Dagboka torsdag 13. september 2007

Dagboka er klar. JAS på landsen, poeng på bygda, Sandefjord i kikkerten og hockeystart. Vålerenga både her og der, med andre ord. Landslaget og Vålerenga Det ble med JAS som spilte mot grekerne i går. Grindheim forble på sidelinjen. Og Storbæk viste igjen hvorfor Hareide bruker han kamp etter kamp. Ingen sensasjonell spiller, men han … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 13. september 2007»

Dagboka er klar. JAS på landsen, poeng på bygda, Sandefjord i kikkerten og hockeystart. Vålerenga både her og der, med andre ord.

Landslaget og Vålerenga
Det ble med JAS som spilte mot grekerne i går. Grindheim forble på sidelinjen. Og Storbæk viste igjen hvorfor Hareide bruker han kamp etter kamp. Ingen sensasjonell spiller, men han jobber hardt og er solid nok. Avisenes børser er i sum også av den oppfatning selv om VG sier han ikke er en ”internasjonal back”. Nei, han spiller i Vålerenga og er en nasjonal back. Vi syns det høres ganske fint ut også, faktisk. I det øyeblikket han blir en internasjonal back må nok Vålerenga se etter en ny nasjonal back…

Om det ikke finnes alternativer som er bedre på landsen vil Storbæk fortsette med å få tillit. Og det er fortjent. Godt jobba, Jarl Andre, Vålerenga er stolte av deg.

Tre poeng på bygda
Vålerenga henger fortsatt med i interkretsserien. Dennis Obeng goalla to, mens Kent Brekke Jensen satte straffa da Vålerenga vant 3-1 over HamKam i går.
Les referat og se bilder på www.vif-fotball.no.

Sandefjord – Vålerenga
Det nærmer seg møtet med hvalfangstens vugge, (nå er det sikkert noen nordlendinger som tilter) på Komplett.no arena. Dagboka sjekka nettstemninga på utvalgte vertssteder der sørpå.

På supportersiden til Blåhvalene møter vi denne:
– Siden er nede. Det jobbes for å få opp nye sider.

Da regna vi med at vi fant denne på Sandefjord FKs sider:
– Klubben er nesten nede. Det jobbes for å få opp den opp igjen.

Men der fant vi bare at juniorne deres har tapt for Godset, at administrasjonen deres flytter og at den hyggelige Tor Thodesen gleder seg til hver kamp.

Sandefjords blad på nett derimot ryker av action. Det har vært ran i Larvik, alle fire dekkene på en bil ble stjålet fra en bil på Pindsle og rotteplagen øker i sentrum. Noen som sa småbyidyll?

Nei, da er det heller bedre å lese VPNs intervju med fotball-intelligentsiaen fra hvalfangerbyen. Linken til intervju med Dag Solstad finner du nederst.

Restaurering og intervjuer
Vi er i gang med restaureringen. Mulig du ikke vil snakke om det, men Vålerenga – Viking ligger ute nå, til masochistisk nytelse. Link nederst.

Vålerenga i dag
Hockeysesongen startert i dag. Og Øystein Olsen har gått ned 16 kilo for å bli klar for sin 16. sesong i Vålerenga Hockey. Smak på den. 16 sesonger!
Øystein er en legende i Vålerenga. Du ser han og Vålerenga Hockey møte Stjernen kl. 20 00 på Jordal Amfi ikveld. I verste fall ser du kampen på SportN

Legg igjen en kommentar