Dagboka fredag 31. august 2007

Litt i overkant av 2900 tilskuere fikk med sag at Vålerenga kjørte over Ekranas i gårsdagens kavlikkamp til UEFA-cupens første runde. Det var en morsom kveld, og hadde det ikke vært for at Ekranskeeperen hadde dagen hadde vi vel kunnet bokføre et tosifra antall mål… Dette er selvsagt kjernen i ukas siste ukedagbok. Noe annet … Fortsett å lese «Dagboka fredag 31. august 2007»

Litt i overkant av 2900 tilskuere fikk med sag at Vålerenga kjørte over Ekranas i gårsdagens kavlikkamp til UEFA-cupens første runde. Det var en morsom kveld, og hadde det ikke vært for at Ekranskeeperen hadde dagen hadde vi vel kunnet bokføre et tosifra antall mål… Dette er selvsagt kjernen i ukas siste ukedagbok. Noe annet er det jo også.

VIF – Ekranas
Vi hadde vel full kontroll på kampen i går. Bortsett fra de 10 minuttene etter at Storbæk brant ei straffe bør vi si oss godt fornøyde med resultatet.

En god og våken Arni holdt oss inne i kampen da Ekranas var frampå, og en Sebastian Mila som er i ferd med virkelig å finne sin plass i laget serverte intet mindre en 7 eller 8 scoringer på fat. Det ble vel 3 mål av dem. Mila sjøl hadde en del store sjanser, men klarte ikke (til sin egen store frustrasjon) å klemme ballen i nota.

Ekranas var et dårlig lag. De var ikke ufarlige, men vi har jo en tendens til å spille dårlige lag gode dersom vi vil. Uansett så ble vi veldig lekne etterhvert, og med unguttene på banen ble det svært så underholdende. Det triste var at det var lite folk som kom på kamp.

Neste kamp
Ja det er lett å mist fokus. Vi møter Start til vanlig seriekamp på søndag. Start er på vill jakt etter poeng, hvis ikke venter nok ei ødetid der nede i sør. Ny arena til mange millioner er ikke like kult i Adecco.

Vi har muligheten til å rykke i fra med 3 poeng og ta sikte på en plass på midten av tabellen. Taper vi er vi i sumpa og spiller hver kamp med kniven på strupen, og det er kjipt. Ikke morsomt, ikke spennende bare kjipt.

Mer om kampen mot Start i helgedagboka.

Vi minner om…
Folkemøtet i Vallhall. Still opp og GRILL en politiker. Krev en tomt. Krev fortagng. Vi vil bort fra Ullvaal og NNFs klamme grep.

Mer info på Klanens sider.

Sjappa informerer
Nå kan du få deg en T-skjorte med Vålerenga against racism! på brystet. Løp til Sjappa og kjøp. Penga går uavkortet til Vålerenga mot rasisme.

Vålerenga i dag
1: Storlag eller ikke storlag?
2: Fram med tennveske, grillvott og kull. Politikere på grillen smaker godt!

Legg igjen en kommentar