Dagboka tirsdag 28. august 2007

Tap, landslag, notiser og krem. Joda, vi har dårlig tid og lite nytt å melde. Tap for rekruttene Førsund med den flotte manken goalla, men rekruttene tapte 1-2 mot Strindheim allikevel igår. Argh. Fredrik for Norge Vålerengas Fredrik Carlsen, (som for øvrig fikk gult i rekruttkampen i går), er tatt ut til G18 sine privatlandskamper … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 28. august 2007»

Tap, landslag, notiser og krem. Joda, vi har dårlig tid og lite nytt å melde.

Tap for rekruttene
Førsund med den flotte manken goalla, men rekruttene tapte 1-2 mot Strindheim allikevel igår. Argh.

Fredrik for Norge
Vålerengas Fredrik Carlsen, (som for øvrig fikk gult i rekruttkampen i går), er tatt ut til G18 sine privatlandskamper mot Danmark 4. og 6. sept.
Dagboka gratulerer!

Stille, stille
VG gir Solskjær beskjed om å slutte på forsia og Jan Åge Fjørtoft ”frykter Brann-reportere” i gullkampen der ikke mange nok ser at LSK er med. Tror han. Vålerenga da? Vel, Aalbu kommenterer i samme avis at han ikke helt ser det som Fjørtoft gjør det.

Utover det og at ”ukas nedtur” er Ronny Johnsen ifølge Dagbladet er det lite å melde. Vi fikk med oss også at Harald Aabrekk var å se på tribunen under Start – Brann. Noen vil kanskje peke på Haralds historie i Brann, men vi velger nok å tro at han ikke kaster bort tia der dersom han ikke skulle finsikte vår neste tippeligamotstander. Og det er jo bra han gjør det, syns jeg.

Start er lissom laget som nesten lykkes i de siste kampene, men så snubler de. Vi ønsker definitivt ikke at de endelig skal lykkes mot oss. Da er vi veldig shitfucked igjen. For å si det litt sånn bondsk.

Stadionvalgmøte
Du vet om det allerede, sjekk linken om at Klanen har den største, lenger nede på siden (poetisk nok). Følg med på Klanen.no

Siden du sannsynligvis er på nett nå, og siden du sannsynligvis er norsk og ikke helt i bakleksa kan du være en av de som er på Facebook. I såfall, søk på VIFstadion og join det du finner.

TV-kamp
Bånnstridslaget Vålerenga skal vises på TV mot Fredrikstad mandag 24. sept kl 1900, på minikanalen TV2 Zebra. Mens topplaget LSKs kamp mot Stabæk skal vises på TV2.

Fytterakkern, dette er et tegn på at de kjipe Brannjournalistene i TV2 ikke tør å kødde med Fjørtoft, og at Vålerenga bølles nedover tv-hierarkiet. Jan Erik, si noe dritt om TV2 a!

Det er faktisk salg i Sjappa
Sjappa melder at det er moro der. Fra onsdag er det salg i Sjappa. De selger ut:

– endel 1913 gensre + piquer til kr 100,- pr stk (kun små strl dvs xs og small).
– Kalveskinnjakker før pris kr 3000,- Selges nå til kr 500,- pr stk- kun 30 stk igjen (alle strl).
– Barnejakke 18 mnd, 3 år og 5 år Normal pris kr 350,- Denne uken kun kr 100,- ( ca 100 jakker igjen)
– Blå vindjakke (alle strl) Kun kr 100,-

Og vedrørende båttur til Sandefjord:
– Båten vil ha avgang fra OSLO kl 1000, båten vil ta oss til Tønsberg og buss fra Tønsberg til Sandefjord. Båten kan ta opptil 8 timer til sandefjord. Derfor lander vi istedet i Tønsberg og tar busser derifra.

Kun 30 billetter igjen. Skynd deg til Sjappa, men vær forsiktig så du ikke snubler.

Vålerenga i dag
`Allo, allo: med Alcos i analen blir det ikke tarmslyng hos TV2kanalen

Legg igjen en kommentar