Dagboka torsdag 9. august 2007

Da er dagboka klar og den minner veldig om sykkelkarrieren til treningseksperten Mads Kaggestad, kort og uten de store høydepunktene. Det handler om fotballskole, spillerrykter og resteplasser. Fotballskole på Valle Vålerenga arrangerer denne uka fotballskole på Valle. Det er stort for små krapyl å få veiledning av Vålerengas helter og sikkert ikke dumt for mor … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 9. august 2007»

Da er dagboka klar og den minner veldig om sykkelkarrieren til treningseksperten Mads Kaggestad, kort og uten de store høydepunktene. Det handler om fotballskole, spillerrykter og resteplasser.

Fotballskole på Valle
Vålerenga arrangerer denne uka fotballskole på Valle. Det er stort for små krapyl å få veiledning av Vålerengas helter og sikkert ikke dumt for mor og far heller med noen timer med kvalitetstid. VIF TV har laget en reportasje fra Valle og kanskje får du et nytt syn på nabogutten når du ser han har sunne interesser?

Martin Andresen er uaktuell som spillende hovedtrener
Jan Erik Aalbu bekrefter igjen at Norges landslagskaptein er et interessant navn, men avviser samtidig at han er aktuell som spillende hovedtrener. I god agurkstil kan man da legge til grunn at han er aktuell som spiller, som spillende assistenttrener, spillende hjelpetrener, spillende spillerutvikler, spillende matrialforvalter og som ikke-spillende hovedtrener.
Vi holder pusten og er lykkelig over at det ikke er VPN som skal betale mobilregninga til Breen og Aalbu, for vi tror dem tar en del telefoner om dagen. Til VPN gir Aalbu følgende kommentar: ”Martin Andresen er en god fotballspiller”. VPN kan legge til at det er John Carew også, og forventer at han snart lanseres som aktuell som spillende healer.

Søndagens kamp mot Strømsgodset
Godset trener Fagermo var forbannet etter tapet mot LSK og mente at det skyldtes manglende innsats, han lover at det ikke skal skje igjen. Med den innsatsen våre egne gutter la for dagen i seieren mot Brann, kan det tyde på at det blir sterke scener og en fartsfylt kamp i Drammen. Vi har fått tilbake trua og gleder oss.

Trond Hoftvedt om Martin Andresen
Trond Hoftvedt mimrer i dagens Dagbladet om tiden han hadde i klubben under Rekdal. Han kommer med følgende appell til sin gamle nabo fra Ski: ”Gjør meg en tjeneste Martin, kom til Vålerenga”. Han skryter deretter med rette av å ha vært med på å hente Tobbe Gran og Johan Arneng til klubben. Som mange andre har også Hoftvedt sterke meninger om Klanens talsmenn vi siterer videre: ”Mange har meninger men en ting vil jeg si: Talsmann Gjermund Nordtug bør holde seg til å tappe øl på Bohemen, han har ikke peiling”. Med alle som har kommentert Nordtugs manglende kunnskaper om fotball stusser VPN over at han ikke er headhunta som ekspertkommentator i TV2. Anita Rapp, stikk og gjem deg!
Vil du ha en mer fruktbar og nyansert mening om rollen til Klanens talsmenn, leser du VPNs artikkel som er linket under.

Resteplasser til Litauen
Sjappesjef Frode Veie ringte gledesstrålende og opplyste at det har blitt tre ledige plasser på turen ut i Europa med Vålerenga. For 3100,- / 3.400,- kan du se bortemøtet i UEFA cupen. Gjør som Viagraprodusenter og andre spammere fra hele verden, send en mail til: veie ATT online dott no, om du vil sikre deg en av disse bilettene. Prisen inkluderer opphold i dobbelt-/ enkeltrom samt fly og annen transport i Litauen. Vær rask og ha en god tur.

Vålerenga i dag
Ta en pils i sola, ta en pils i skyggen. Du har fortjent det.

Legg igjen en kommentar