Helgedagboka lørdag 7. juli 2007

Sommer, sol og ikke en dritt som skjer. Etter en turbulent uke med trenerrykter, Wæhlersaken og muligheten til å kose seg med Morgans dritepådraget-saken, har det roet seg. Du får helgedagboka fra Madrid og med et distansert syn på Vålerenga. Bensin på bålet. Mediene hiver bensin på bålet og bruker den falmende fotballproffen Andre Schei-Lindbæk … Fortsett å lese «Helgedagboka lørdag 7. juli 2007»

Sommer, sol og ikke en dritt som skjer. Etter en turbulent uke med trenerrykter, Wæhlersaken og muligheten til å kose seg med Morgans dritepådraget-saken, har det roet seg. Du får helgedagboka fra Madrid og med et distansert syn på Vålerenga.

Bensin på bålet.
Mediene hiver bensin på bålet og bruker den falmende fotballproffen Andre Schei-Lindbæk som sannhetsvitne for å dokumentere sine egne saker om strid i Vålerenga. Vi konstaterer at Andre Schei-Lindbæk er kommet i avisen for første gang på to år og gratulerer ham i den anledning. Til selve saken er det lite annet å tilføye enn at det blir agurker i bøtter og spann og i beste fall en uvesentlighet hva angår Vålerenga.

Den påståtte striden mellom Myhre og Aalbu er nok like overdrevet som scoringsegenskapene til SuperMusa.

Skal man ha fast mage og god nattesøvn som klansmann så forholder man seg til harde fakta og troverdige kilder som for eksempel vif.no. Petter Myhre var fortsatt ansatt i Vålerenga sist vi sjekket, vi tror han er det neste gang vi sjekker også. Ganske sikkert.

I utlendighet
Enkelte ganger er det godt å få ting på avstand. Vi fylles sakte, men sikkert opp med gode følelser for laget når vi sitter her vi sitter. Vi håper derfor også gutta får seg en velfortjent ferie og opplever det samme som oss.
Så håper vi det ikke er Mojito-ene som er årsaken…

Legg igjen en kommentar