Venteboka torsdag 28. juni 2007

Vi er midt i mellom. Venter og spenner buen. Mens vi ser glede i Lyns layout og E-BYs planer. Stadion ja, hadde du glemt den? Etter forrige kamp På Rana blads nettsider snakker Mo (2. divisjon minner vi om) sin midtbanespillere Espen Hagh om kampen mot Vålerenga: ”Jeg fikk nesten bedre tid på meg i … Fortsett å lese «Venteboka torsdag 28. juni 2007»

Vi er midt i mellom. Venter og spenner buen. Mens vi ser glede i Lyns layout og E-BYs planer. Stadion ja, hadde du glemt den?

Etter forrige kamp
På Rana blads nettsider snakker Mo (2. divisjon minner vi om) sin midtbanespillere Espen Hagh om kampen mot Vålerenga: ”Jeg fikk nesten bedre tid på meg i denne kampen enn jeg vanligvis gjør, og hadde ikke folk i føttene hele tiden”. Sier vel kanskje noe om intensiteten i Vålerengas spill også, dette?

I kjølvannet av kampen bekreftet også Petter Myhre til NRK at Vålerenga sikter mot cupfinale. Det er en av klubbens ambisjoner. Mens målsetningen ellers er å berge seg i Tippeligaen, som Aalbu sa til TV. Vi er i alle fall edruelige nå, men fyttikatta – vi har et bedre lag enn dette.

Fortsatt usikkert med Arni
– Jeg har pratet med spillerens agent Jim Solbakken, og fortalt ham om våre tanker for Arason. Han har fått klar beskjed om hva vi vil og ønsker, sier Aalbu til Nettavisen. Men verken agent eller Arason har svart ennå, og det venter ikke Aalbu før i starten av juli heller.

Arason sier selv at han ikke tror det blir noen overgang til RBK, han har ikke hørt noe fra dem og han tror heller det blir utlandet om det ikke blir Vålerenga. Og han sier han trives i Vålerenga.

Arni var det beste vi kjøpte når han kom. Han har faktisk til de grader levert varene for oss. I min bok er han vår viktigste spiller. Og det er en katastrofe om vi mister han. Ikke akkurat noen forhandlingsposisjon det, men så er det ikke jeg som skal friste han heller. Annet enn med gulrotkaka mi.

Dem og oss
FC Lyn har en artig quiz på nettisidene sine: ”Når vant egentlig Vålerenga sist mot Lyn”. Samtidig som en annen overskrift sier: ”Bittert poengtap mot Vålerenga.” Artig.

Sistnevnte sak er forøvrig at Vålerengas juniorer lå under 0-2 mot Lyn/NTG før de klinket til med to mål som sikra poengdeling. Godt jobba, gutter.

”Sjebnekamp”
Rent utenom at korrekturen misset på overskriften har Vålerengas offisielle sider rett der de ber oss om å stå sammen. Hver eneste kamp er like viktig, men akkurat der vi står nå er Viking-kampen viktigere enn noen ting. Og tap vil kreve konsekvenser.

Klubbens sider melder at det er ingen karantener, ei heller ingen skader.

Da er i alle fall de forutsetningene gode.

Stadion – noe skjer litt igjen
På sidene til Eiendoms- og byfornyelsesetaten (EBY) fortelles det at i månedskiftet juni/juli skal det anbudskonkurranse ut. Den er for en mulighetsstudie og planskisse ift ”eventuell etablering av fotballstadion på Valle”. Vålerenga er med i dette arbeidet, fortelles det.

Vi siterer kommunens sider:
”Etaten ønsker å få frem gode ubyggingsløsninger både for VIF i forhold til ny stadion og for kommunen i forhold til ny skøytearena. Derfor vil konsulentene som velges bli bedt om å se på alternative løsninger som både ser på et nytt fotballstadion som integreres i eksisterende skøyteanlegg og en utbyggingsløsning som plasseres uavhengig av dagens anlegg.”

Les hele saken på E-by sine sider.

Resultatet av planskisse og mulighetsstudie presenteres for byrådet i slutten av november, mener man. Så vidt vi har skjønt er dette arbeid som må gjøres uansett, og selv om man ikke har fått klarsignal for stadion med dette så sparer man en del tid på at denne delen startes nå, i stedet for å måtte vente på et klart ja.

Og et klart ja får vi vel før september, ikke sant kjære politikere?

VPN er best, na na na na na naaa
Selvskryt, forherligelse, navlebeskuelse, onani og beundring i speilet:

VPN vant kåringen til Fotballen.eu over beste supporterweb, med 29 poeng. Ett poeng foran Brann.org, to foran Kanari-fansen.no

Begrunnelsen:
– God design, artig innhold, samt den viktigste infoen. Vi falt for varmen i Engas web og kårer den herved til årets supporterweb 2007!

Vi tenker det var spesielt varmen og kjærligheten vi utstråler som vant kåringen.

For å lese mer om denne skjellsettende hendelsen kan du lese her.
Vi anbefaler forøvrig fotballbabessidene til fotballen.eu, sånn på en torsdag, og i gammel grisete takknemlighet for seieren…

Vålerenga i dag
Stålsett deg – to dager igjen til to be or not to be. Do be do be dee.

Legg igjen en kommentar