17.maidagboka 2007

Ja vi elsker dette laget! Dagboka på nasjonaldagen er her. Vålerenga tok tre svært viktige poeng mot Sandefjord. Kampen kommer man ikke til å snakke mye om, men målet til Rune Lange – det var en perle! Alle gutta Takk til gutta for en flott arbeidsseier (er det ikke det det heter?). Mål av Morten … Fortsett å lese «17.maidagboka 2007»

Ja vi elsker dette laget! Dagboka på nasjonaldagen er her. Vålerenga tok tre svært viktige poeng mot Sandefjord. Kampen kommer man ikke til å snakke mye om, men målet til Rune Lange – det var en perle!

Alle gutta
Takk til gutta for en flott arbeidsseier (er det ikke det det heter?). Mål av Morten Berre og Rune Lange, men dette var først og fremst en lagseier der ingen leverte bedre en noen andre. Skal vi trekke fram noen spillere må det være Daniel som til tider snurer rundt med Sandefjord, Jørgen Jalland som ser ut til å være på vei tilbake til god gammel form og Christian Grindheim som jobber som en helt i sin defensive rolle. Men det straffesparket der da gitt…

Det ble ikke mye finspill mot Sandefjord. Det var til tider under pari, det vi fikk se på Ullevål i går kveld. Vi vet at gutta kan. Vi så det mot RBK. Så hvorfor skal man da la drittlag med 10 mann i forsvar bli en uendelig pine gang etter gang?

Og jeg må få lov til å spørre om noen vet hvor høy Fredrik Kjølner er. For de som ikke vet det: Han er 2 meter høy. Og det han kan er å skalle eller beine ballen unna. Skal vi slå innlegg på dette laget må de komme fra kantene. Hardt. Foran mål. På hodet til Rune Lange. På hodet til Daniel Fredheim Holm. I beina på Morten Berre.

Ok, vi har 8 poeng på 7 kamper. Skal vi ha noe håp om å henge med i toppen må i ha full uttelling i de neste kampene. Og det kan virke som om maskinen er i gang. For den lobben til Rune Lange i det 92. minutt var det klasse over.

Vi gleder oss!

Nasjonaldagen
Vi i VPN vil gratulere alle med dagen, og spesielt de som holder med Vålerenga på denne solskinnsdagen. Kom dere ut i gatene og fortell. Fortell om kampen i går, om laget med alle talentene, om målene og om framtida. Den kan jo se litt lysere ut nå.

Legg igjen en kommentar