Dagboka på en mandag (23. april 2007)

Vålerenga møter Strømsgodset på lørdag. Dan Vesterby Thomassen fra FC København kommer til Vålerenga. Dagboka på en mandag er klar. Så er det kamp igjen Vi møter nyopprykkede Strømsgodset til lørdagskamp på Ullevål klokken 19.00. Det er bare å henge ut flagg, aksle den blå drakta og starte oppvarmingen til nok en kamp med laget … Fortsett å lese «Dagboka på en mandag (23. april 2007)»

Vålerenga møter Strømsgodset på lørdag. Dan Vesterby Thomassen fra FC København kommer til Vålerenga. Dagboka på en mandag er klar.

Så er det kamp igjen
Vi møter nyopprykkede Strømsgodset til lørdagskamp på Ullevål klokken 19.00. Det er bare å henge ut flagg, aksle den blå drakta og starte oppvarmingen til nok en kamp med laget fra Oslo Øst. Eller Hele Oslos Stolhet om du vil.

Og dersom du er i tvil, så ber vi deg ta deg en liten tenkepause. Tenk på begynnelsen av 90-talllet. Tenk på 2000-sesongen. Tenk på kampen i Vallhall i 2003, og glem for all del ikke hvem du er, hva du vil og hvorfor du synger at Vålerenga er din religion.

Ny danske på laget
Klubben melder følgende:

Vålerenga signerte søndag kveld den danske midtstopperen Dan Vesterby Thomassen (26). Han kommer fra FC København, og slutter seg til Vålerenga 1. juli.
Thomassen (26) har spilt i FCK siden 2004, etter nesten 100 kamper for italienske Padova. Han har 45 U-landslagskamper for Danmark, 15 av de for U21-landslaget.

For FCK har han spilt totalt 85 kamper, 55 av de fra start, og har blant annet fem kamper i Champions League på CV’en. Han er også seriemester i Danmark med FCK.
Thomassen kommer vederlagsfritt, etter å ha avslått et tilbud om forlengelse av kontrakten med sin nåværende klubb.

En gladmelding til å bli skikkelig varm av dette. En midtstopper er det vi trenger. En som kan stoppe spisser som kommer inn i midten og scorer mål. De er veldig målfarlige. Heldigvis for oss så er det få av dem i Tippeligaen.

Dagboka ønsker Dan Vesterby Thomassen velkommen til klubben. Vi gleder oss til å se samspill mellom han og vår andre danske. Allan Jepsen. Vi tar med for ordens skyld noen norske gloser som Dan kan lære seg med en gang:

Sleivspark/bom: Vi snakker her om det å bomme på ballen. Dette kan skje den beste, men bør ikke skje når man har 9 mann i angrep.

Kontring: Dette er en taktikk som en del lag har perfeksjonert. De tar ballen fra motstanderen og løper med den i angrep. Motstanderen er som regel i ubalanse og det blir meget farlig.

Flanke: Dette er sidene på banen. Her kan det oppstå en rekke farlige situasjoner dersom motstanderlaget er i besittelse av en dyktig flankespiller.

Bakrom: Dette er det rommet som befinner seg bak en forsvarsfirer. Gode lag benytter dårlig organiserte forsvarsrekker til å spille ballen til en mann som løper inn i bakrommet.

Bengt Sæternes: Målmaskin fra Rogaland. Spiller for Brann, laget som for tiden er Norges desidert beste lag, men som har en tendens til å dabbe av etter sommeren.

Siste fra Bergen
Hermann Friele ble observert i Burberry cap, Armani Jeans, Paul & Shark jakke, Lacoste Sko og Ben Sherman skjorte. Politiet gjorde ingenting med dette. Ryktene skal ha det til at det steinharde casualsmiljøet i Norge er i harnisk.

Forøvrig
Kan noen komme og fjerne bergenseren på kontoret mitt?

Legg igjen en kommentar