Dagboka tirsdag 6. mars 2007

Daniel, kamptrening mot Lyn, Sjappeinfo og litt skinke om du vil. Det er Dagbok-menyen – en tirsdags morgen. Penn til papir VG prøver så godt de kan. De spør Daniel på flyplassen i Manchester, (nei, ikke prøvespill for United eller City, men på landslagssamling med Norge) om han har skrevet under for Vålerenga: ”Det vil … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 6. mars 2007»

Daniel, kamptrening mot Lyn, Sjappeinfo og litt skinke om du vil. Det er Dagbok-menyen – en tirsdags morgen.

Penn til papir
VG prøver så godt de kan. De spør Daniel på flyplassen i Manchester, (nei, ikke prøvespill for United eller City, men på landslagssamling med Norge) om han har skrevet under for Vålerenga: ”Det vil jeg ikke kommentere. Jeg har sagt til VIF og de som jobber med dette at jeg ikke vil ha noe med det å gjøre”.
Han legger til at man nok kommer i mål, og at det ikke er andre klubber inne i bildet. Hvilket er relativt viktige tillegg…

Med unntak av at man alltid blir litt svett av at en agent tar saken for en spiller som ”ikke vil ha noe med det å gjøre”(?), er dette nok et klassisk eksempel på at man prøver å lage nyheter av noe som ikke er det – ennå. Dagboka håper folk bare holder hodet kaldt inntil det faktisk er noe å koke over for, framfor å la en overskrift al a VGs ”Nekter å snakke om ny VIF-kontrakt” gjøre det for deg. Vi regner med at dette går helt finfint, og legger vekk plysjballtreet.

Vålerenga ”trener” mot Lyn
På fredag kl.12 skal Vålerenga spille 3 x 30 min fotball mot Lyn på Kadettangen.
”Det blir ingen vanlig treningskamp, men en økt mot kvalifisert motstand hvor både Lyn og vi får mulighet til å prøve ut litt forskjellige spillere og formasjoner” sier Aalbu til klubbens egne sider.

Vi tipper det er en treningsøkt med litt tenning, dette her. Selv om det er litt vel snilt å kalle Lyn kvalifisert motstand. Jeg kaller det heller vemmelig motstand.
Og Dagsavisen sier det sånn: ”Lyn spilte to kamper og tapte begge på La Manga i forrige uke og har behov for en sportslig opptur”. Jepp, om de banker Vålerenga i to av de tre 30 minutterskampene skulle det være oppturen vestkantklubben trenger.

Nice try, Magne Hoseth
Magne Hoseth, nå i Adecco med Molde, forteller på Tips..as om sin avgang fra Vålerenga. Kort om uenighet med Rekdal, og manglende egne prestasjoner. Før han sier følgende: ”Hadde jeg bare blitt tre uker lenger så hadde jo Petter Myhre vært trener. Jeg hadde passet veldig godt inn i det laget. Jeg tror at Grindheim og meg sentralt hos Petter Myhre kunne blitt veldig bra”

Han tenker ”ofte” på det, er ikke bitter på Rekdal eller Vålerenga, liker klubben ”veldig godt”, håper Vålerenga vinner Tippeligaen og møter Molde i cupfinalen.

Selv om det er hyggelige ord må jeg si: sjelden har en fotballspiller bydd seg frem mer. Tenker du kan ta på buksene igjen nå, Magne.

Sjappa melder (og dette er viktig)
Lørdag 14. april kl 1500 er siste mulighet for kjøp av sesongkort til sesongen 2007. Salget av enkeltbilletter starter mandag 2. april kl 10.00.

Utdeling av sesongkort starter mandag 26. mars kl 10.00.(dette gjelder alle som har kjøpt sesongkortet sitt innen lørdag 17. mars).

Fremvisning av årets kolleksjon skjer tirsdag 20 mars (informasjon om arrangementet kommer litt senere).

Vålerenga i dag
Du kan jo lese deg litt opp på meninger om Vålerengas stadionfremtid. Oslo AP og SP har begge sagt noe.

Legg igjen en kommentar