Dagboka tirsdag 23. januar 2007

En grei liten runde om spillere som er interessante å nevne, i disse skyggesesongtider. Samt grattis til U-19, og noen velmente advarsler. Aktuelt og spennende fra spillerfronten (alt. Intet nytt fra Vestfronten, egentlig) Vel, vi starter med det denne skribenten syns er mest spennende: Jørgen Jalland er tilbake i Norge og trener for tiden med … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 23. januar 2007»

En grei liten runde om spillere som er interessante å nevne, i disse skyggesesongtider. Samt grattis til U-19, og noen velmente advarsler.

Aktuelt og spennende fra spillerfronten
(alt. Intet nytt fra Vestfronten, egentlig)

Vel, vi starter med det denne skribenten syns er mest spennende: Jørgen Jalland er tilbake i Norge og trener for tiden med Sandefjord. Hvilket ikke betyr at han skal dit fast: ”Det er ikke snakk om noen overgang, men jeg synes det er veldig hyggelig at han er med oss når han er hjemme”, sier en av Norges koseligste trenere, Tor Thodesen, til Gjengangeren. Hvor Jalland eventuelt skal sies det ikke så mye om i artikkelen.

Jeg mener selv at den sportslige effekten Vålerenga opplevde av å selge Jalland var sterkere enn mange tror, selv om jeg skjønner at man tok pengene og løp den gang. Mannen har kapasiteter som setter han på kanten av storhet, og jeg tror det ville vært et bra løft for Vålerenga om han kom tilbake.

En annen eksilrusser, Erik Panzer Hagen, har signa ny kontrakt med Zenit. Han blir et år til. Og da vil han fortsatt forhåpentligvis få et tilbud fra Vålerenga når kontrakten med moder Russland nærmer seg slutten. Dassvidanja, eller job tvojemadj, om du vil.

Du hørtur om han Skulason, islendingen med fortidur i ArseAnalDur? Han kommer ikke til Vålerenga, skal vi tro UberDirektør Aalbu: ”Han var invitert på prøvespill, men dro til Helsingborg. Derfor er han per dags dato ikke aktuell for oss”, sier Aalbu til Tips. Og i farta klinker Jan-Erik med følgende pitch til kongen av møbler, Martin Andresen: ”Martin Andresen er hjertelig velkommen til oss om det skulle bli aktuelt”, selv om han i neste setning sier at han tror Andresen skriver under et nytt år for skarrepakket. (PS! Aalbu sa ikke skarrepakk, det var oss. Og vi har lært det fine ordet av vår egen gabardinmann. Om Aalbu ønsker å bruke ordet ville det bringe oss stor fornøyelse – feel free, JE.)

Vi er vel en smule skeptisk til at dette blir noe mer enn praten. Med tanke på midlene bergenserne har til rådighet når de skal ta gull i år. Oops, eller var det i fjor man skulle gjøre det?

U-19
Vålerenga er med på dette landslaget også, igjen. Denne gangen med Mohammed Fellah og Glenn Roberts. De skal til La Manga (igjen!) for en turnering der i begynnelsen av februar. Grattis, små solslikkende (heldig)griser.

Sesongkort solgt:
3751 pr 17 januar ifølge klanens sider. Wooohoo. Kanskje vi ikke trenger en stadion til 30 000?

Vålerenga i dag
Gå ut og lek i snøen.

Men: ikke ligg på ryggen med beina trukket opp. Da kan det hende at noen, f.eks fruen, kaster en snøklump på stumpen din. Problemet er at det var is inne i snøklumpen. Og at den venstre nøtta di lå sånn til at isklumpen ikke bare traff stumpen, men også nøtta. Fra erfaring kan vi si at det er vondt.

Legg igjen en kommentar