Bakgrunnsbilde 2006

VPN har også i år snekra til et aldri så lite bakgrunnsbilde med kampoppsettet og tabellen for Vålerengas Tippeliga-kamper i 2006. Bakgrunnsbildet blir oppdatert etter hver serierunde når rundens siste kamp er avslutta, med mindre kamper blir utsatt. Linken under bruker du for å laste ned bildet og pynte PCen din! Oppdatert etter siste serierunde: … Fortsett å lese «Bakgrunnsbilde 2006»

VPN har også i år snekra til et aldri så lite bakgrunnsbilde med kampoppsettet og tabellen for Vålerengas Tippeliga-kamper i 2006. Bakgrunnsbildet blir oppdatert etter hver serierunde når rundens siste kamp er avslutta, med mindre kamper blir utsatt. Linken under bruker du for å laste ned bildet og pynte PCen din!

Oppdatert etter siste serierunde: 6. november 2006:
Last ned bakgrunnsbildet her!

Legg igjen en kommentar