VPN tok en prat med Tore Andrè Flo

Omtrent i det vi passerer Berlin under oss på flyets venstre side, finner VPN ut at vi skal fri Flo fra plagene han har med å fylle ut Soduko-heftet sitt. En samtale med Flo må være det beste reseptfrie middelet man kan få mot depresjoner, man forlater mannen med en god følelse og et flir … Fortsett å lese «VPN tok en prat med Tore Andrè Flo»

Omtrent i det vi passerer Berlin under oss på flyets venstre side, finner VPN ut at vi skal fri Flo fra plagene han har med å fylle ut Soduko-heftet sitt. En samtale med Flo må være det beste reseptfrie middelet man kan få mot depresjoner, man forlater mannen med en god følelse og et flir på leppene, rett ut en herlig type.

Hvordan var det å bli benka i det som var årets viktigste kamp?
”Nei jeg følte det ikke som om jeg ble benka. Siden Lynkampen har jeg ikke fått trent pga. en skade jeg pådro meg i den venstre skulderen. Selv om jeg for så vidt er kampklar igjen nå, så er det ingen ideell kampoppladning. Ellers så må jeg si at jeg har lang erfaring i å sitte på benken fra min tid i utlandet, så det er jeg vant med» ler han, før han mer alvorlig tilføyer at det aldri er kjekt ikke å få spille.

Hvordan opplevde du kampen fra sidelinja?
”Første del av første omgang var ikke kjekt. Siste del av første omgang var heldigvis litt bedre, mens jeg følte vi fikk mer flyt i spillet og la press på dem i andre omgang. Jeg er utrolig glad for at vi fikk målet til Gashi, det kan være det vi trengte for å gå videre etter hjemmekampen. I tilegg hadde vi sjanser og spill til at vi kanskje kunne/burde ha skåret ett til.”

Spiller du i returoppgjøret?
”Jeg spiller når Rekdal synes jeg er god nok til å starte, men det er klart det hadde vært kjekt å spille fra start i den kampen også.”

Hvis vi skrur klokka tilbake til cupvinnercupen og kampen på Stamford Bridge, kan du fortelle litt rundt hvordan det var å ha klanen mot seg, i forhold til i dag hvor du er på riktig side av midtstreken?
”Det var det kjekt å spille foran så mye nordmenn på en kamp i England, å være tilstede en hel kamp med norske rop fra tribunen i England, var en spesiell opplevelse. Jeg husker også at Klanen og stemningen dere skapte ble omtalt i de engelske avisene i dagene etter kampen. Både selve kampen og stemningen rundt er et hyggelig minne.”

”Ja, hehe nå husker jeg også at dere kalte meg ”bonnde”, men det er jeg ikke” flirer Flo. (VPN er tøffere på avstand enn vi er på nært hold så vi lot han leve i troen. Du er ikke bonde Flo, og til nød kan vi si at bondestatusen din ble oppheva med tilbakevirkende kraft da du kom til oss, men på lik linje med alle andre som ikke er i Vålerenga så er jeg redd for at du var ”bonnde” i 1999. VPN anm.)

Flo lurer nå på hvor mange det var fra klanen i Tsjekkia og vil benytte anledningen til å si at han hørte oss godt denne gangen også, og det til tross for at de tsjekkiske supporterne satt nærmere spillebenken sier han imponert. Han smiler bredt når jeg sier vi var mellom 220 og 250, og gjentar at klanen lagde bra med leven.

Vi ønsker lykke til med Sodukoheftet, kampene mot Odd og Mladà Boleslav og ikke minst din nyvunnede status som ”ikke-bonnde”.

Legg igjen en kommentar