Fredrikstad – Vålerenga 2-1 (1-1)

Tippeligaen 6.runde – Fredrikstad Stadion 7.mai 2006 – 9826 tilskuere Er dere stolte nå? Er dere fornøyde med å spille i Vålerenga? Synes dere det er kjedelig, kanskje? Tjener for lite… trener for mye… får ikke drekke dere kanonfulle hver dag og sånn? Sånne skikkelig kjipe regler som man har i såkalte proffklubber. Er det … Fortsett å lese «Fredrikstad – Vålerenga 2-1 (1-1)»

Tippeligaen 6.runde – Fredrikstad Stadion 7.mai 2006 – 9826 tilskuere

Er dere stolte nå?

Er dere fornøyde med å spille i Vålerenga? Synes dere det er kjedelig, kanskje? Tjener for lite… trener for mye… får ikke drekke dere kanonfulle hver dag og sånn? Sånne skikkelig kjipe regler som man har i såkalte proffklubber. Er det kanskje mangelen på støtte fra tribunen som gjør at dere ikke gidder? Får dårlig trøkk? Eller kanskje det er for mye? Kanskje dere liker at ingen ser på dere? Vi kan sikkert fikse det hvis det er det dere vil.

«Hvorfor skal JEG ta på meg skylda for at vi tapte? Jeg spiller jo på midtbanen både her og på landslaget»
«Hvorfor skal JEG få kjeft for at vi ikke scorer? Jeg er jo bare ving»
«Hvorfor skal JEG få kjeft for baklengsene? Jeg er jo helt hos Klanen»
«Hvorfor skal I tåle kritikk fra andre? I er jo sjef»

Dere kan være jævlig glad for at det finnes så sinnssykt mange nikkedukker i Klanen. Så mange ja-mennesker som ikke tør å si dere i mot. Folk som lever av å fortelle andre hvordan man skal oppføre seg på tribunen for å «støtte laget».

Dere kan være jævlig fornøyde med at klubben tjener penger så har dere i hvert fall noe dere kan leke dere med der oppe på Valle mens dere koser dere med Playstation-spilling og cola-drikking.

Dere kan være jævlig fornøyde med å vite at de som betaler lønna deres stort sett behandler dere som Guder som aldri tar feil. Som ikke sladrer når de ser dere på byen. Som ikke klager når du ikke treffer med en pasning. Som blir hysja i hjel hvis man forsøker å si at det ikke er et ordtak som heter «never change a loosing team».

Dere kan være fornøyde med at det finnes noen som ofrer timesvis på klubben i sitt hjerte hver eneste uke uten å få noe igjen for det. Folk som gjør at dere faktisk har en populær klubb å gå til.

Måten dere har fremstått i år er ikke mindre enn patetisk. Dere fremstår som en gjeng overbetalt bønder som nettopp har fått subsidiesjekken fra Staten. Dere fremstår som redde, feige kyllinger som ikke tør ta i et tak når det butter i mot. Dere fremstår som moteriktige, selskapsløver med et øye for glamour-stilen – ikke som fotballspillere.

Kan noen være så snill å ta et tak i denna klubben? Kan noen med baller si at vi ikke aksepterer måten vi har oppført oss på frem til nå? Kan noen si at nok er nok?
Vær så snill?

Vålerenga:

Arason
Storbæk Muri Wæhler Jepsen
Berre (Sørensen fra 57.) Holm Gashi (Skiri fra 78.) Fredheim Holm (Flo fra 54.)
Grindheim
Dos Santos

Fredrikstad:
Rami Shaaban – Pål André Czwartek, Raio Piiroja, Are Tronseth, Trond Erik Bertelsen – John Anders Bjørkøy, Simen Brenne, Hans Erik Ramberg – Tarik Elyounoussi (Raymond Kvisvik fra 88.), Mihaly Toth, Brian West (Øyvind Hoås fra 82.).

Scoringer:

1-0 Tóth Arason 10 min
1-1 Dos Santos 31 min.
2-1 Brenne 78 min

Gule kort: Grindheim 12 min, Gashi 51 min, Wæhler 70 min, Storbæk 71 min.
Rødt kort: Wæhler (2.gule) 76 min.

Hoveddommer: Tommy Skjerven

Legg igjen en kommentar