Start – Vålerenga 3-0

Kristiansand Stadion 25.09.2005 – Tippeligaen 22. runde – 14000 tilskuere Vi blir rævkjørt i nesten 2×45 min på Kristiansand Stadion. Start 3 ( 2)        –         Vålerenga 0 ( 0) 27. min Alex Valencia 1-0 45. min Amund Skiri (SM) 2-0 Christian Grindheim 48. min 58. min Fredrik Strømstad 3-0 Stefan Ishizaki 64. min Steffen Iversen 81. … Fortsett å lese «Start – Vålerenga 3-0»

Kristiansand Stadion 25.09.2005 – Tippeligaen 22. runde – 14000 tilskuere
Vi blir rævkjørt i nesten 2×45 min på Kristiansand Stadion.

Start 3 ( 2)        –         Vålerenga 0 ( 0)

27. min Alex Valencia 1-0
45. min Amund Skiri (SM) 2-0
Christian Grindheim 48. min
58. min Fredrik Strømstad 3-0
Stefan Ishizaki 64. min
Steffen Iversen 81. min

Arni Gautur Arason
Amund Skiri Kjetil Wæhler Andrè Muri Thomas Holm
Daniel Fredheim Holm Ardian Gashi Christian Grindheim Morten Berre (Stefan Ishizaki 60. min)
Bernt Hulsker (Tore Andrè Flo 46. min) Steffen Iversen (Aleksander Mathisen 81. min)

Lagoppstilling Start: Nilssen – Pedersen, Håland, Borgersen, Johnsen – Strømstad, Hardarson, Hæstad – Valencia, Jónsson, Bärlin.

Hoveddommer: Terje hauge
Assistentdommere: Ole Hermann Borgan og Steinar Holvik

FY FAAN!!!!
Vi blir rævkjørt i nesten 2×45 min på Kristiansand Stadion. Det var ikke snakk om misbruke muligheten til å stikke fra i toppen. Start var klart best fra første minutt, og vi var ikke i nærheten av de prestasjonene som bor i laget vårt

1. omgang:

Makan til utklassing har jeg ikke sett maken til siden Brügge – VIF i CL kvaliken. Start hadde full kontroll hele kampen.

Det hele startet med at Skiri hadde store problemer med Stefan Bärlin på vår høyrekant. Og det gikk nesten en halvtime før VIFs trenerteam skjønte at de måtte gjøre noe med problemet. Men før de bytta om Skiri og Wæhler, så hadde Starts Alex Valencia headet inn 1-0.

Etter det bytte, så blei det litt mer greie på forsvaret vårt. Vi kom høyere på banen, og vi hadde faktisk muligheten til å utlikne to ganger. Først med Daniel Fredheim Holm, som litt frekt lobber ballen over Starts keeper, men ballen havner oppå målet.

Like etter dette, så spiller Daniel Grindheim gjenom, som skyter like over. Dette var den eneste gode perioden i kampen fra VIFs side, og den varte i ca 15 minutter.

Og som vi (som har vært med en stund) har sett så mange ganger før, midt i en periode hvor VIF er på glid, og ser ut til å våkne skikkelig, så scorer motstanderlaget. Forskjellen er at denne gangen er det en helt upresset Amund Skiri som header ballen i eget mål. Strålende. Vi går til pause med to i sekken, og hodene henger allerede..

2. omgang:

Vi trenger et tidlig mål, og Flo blir satt innpå, og Hulsker går ut (Hulsker har jo «ikke» scora noen mål i år han nei..).

Men målet kom aldri. Dvs målet kom, til Start.. Denne gangen klarer de å score det selv, ved Fredrik Strømstad. Han fikk god hjelp av forsvaret vårt da.

Herfra og ut, så var det KUN Start. Vi var ikke i nærheten av å score, heller ikke noen sjanser hadde vi i 2. omgang, som er verdt å nevne. Kun en god Arni (i begge omgangene), gjorde at vi KUN tapte med 3-0.

Aleksander Mathisen kom innpå mot slutten, men det hjalp heller ikke. Og fra mitt ståsted, så var VIF spillerne slite, og hadde for lengst gitt opp etter 3-0 målet.

Et scenario utspinner seg i mitt hode:

Vi spiller uavgjort mot Lyn, taper mot Viking, taper mot RævBK og uavgjort mot Odd. Og vi ender opp med å såvidt berge 4. plassen.

Spillerbørs fra denne kampen er fullstendig uaktuelt, bare så det er sagt. Nå må det skje noe. Vi har vel så vidt meg bekjent brukt betydelige midler for å hente hjem et trofè denne sesongen, og nå er det bare seriegullet som gjenstår faktisk. Så noe må skje. Det blir spennende, men også mange søvnløse netter frem til alt er avgjort. Og dersom det ikke blir gull i år, så må jeg bare si at sesongen blir en stor skuffelse. At et lag som rykker opp fra 1. div, skal kunne grafse til seg seriegullet…? Nei fy faan, det skulle strengt tatt ikke vært mulig.

Jeg er skuffa nå… jævli skuffa. Please blø litt for drakta de neste fire kampene (drit i UEFA cupen).

Legg igjen en kommentar