Vålerenga – Brann 2-1

Ullevaal Stadion 17.04.2005 – Tippeligaen 2. runde – 15447 tilskuere Etter to arbeidsuhell i de foregående kampene, så kom et supertent Vålerengalag tilbake i vinnersporet. Og det var et lite stykke magi fra Fredheim Holm og en Morten Berre i scoringsform de 15447 fremøtte fikk oppleve. For en kamp. Vålerenga 2 ( 0)        –         Brann 1 … Fortsett å lese «Vålerenga – Brann 2-1»

Ullevaal Stadion 17.04.2005 – Tippeligaen 2. runde – 15447 tilskuere
Etter to arbeidsuhell i de foregående kampene, så kom et supertent Vålerengalag tilbake i vinnersporet. Og det var et lite stykke magi fra Fredheim Holm og en Morten Berre i scoringsform de 15447 fremøtte fikk oppleve. For en kamp.

Vålerenga 2 ( 0)        –         Brann 1 ( 0)

1-0 Morten Berre 48. min
51. min Bengt Sæternes 1-1
Morten Berre 59. min
Ardian Gashi 61. min
Bernt Hulsker 74. min
2-1 Morten Berre 90. min

Arni Gautur Arason
David Brocken Ronny Johnsen (Andrè Muri 46. min) Kjetil Wæhler Tom Henning Hovi
Thomas Holm (Amund Skiri 46. min) Ardian Gashi
Christian Grindheim Morten Berre
Bernt Hulsker Daniel Fredheim Holm (Freddy dos Santos 84. min)

Lagoppstilling Brann: Opdal, Hanstveit, Soma, Guntveit, Bjarnason, Kvisvik, Scharner, Andresen, Knudsen, Winters, Sæternes.

Hoveddommer: Roy Helge Olsen
Assistentdommere: Tøsse/Rønning

Etter to arbeidsuhell i de foregående kampene, så kom et supertent Vålerengalag tilbake i vinnersporet. Og det var et lite stykke magi fra Fredheim Holm og en Morten Berre i scoringsform de 15447 fremøtte fikk oppleve. For en kamp.

1. omgang:

2. min: Brocken innkast til Gashi, som skyter fra 20 meter. Ufarlig, men en god start.

3. min: Brann får frispark på 40 meter. Frisparket blir slått rett inn i feltet, stusset mot Arni, som plukker ballen enkelt.

10. min: Brann snapper ballen på midten, fosser i angrep, men blir fort avverget.

12. min: Gashi blir taklet stygt bakfra i god posisjon, ca 20 meter fra Branns mål. Helt utrolig at det ikke blir utdelt kort. Hulsker klinker til og ballen snidder nesten tverrliggeren.

17. min: Wæhler takler Sharner (tror jeg det var) klokkereint (!), men Brann får frispark på ca 22 meter. Blir aldri farlig utfall..

23. min: Kvartsjanser til begge lag. Ingen har noe særlig overtak i kampen. Tøffe tak, men ingen store sjanser bortsett fra Hulskers frispark.

25. min: Brocken frispark fra ca 35 meter. Like utenfor.

26. min: Brukbar Brannsjanse. En heading fra Sharner så veldig farlig ut, men Wæhler dukker opp i siste liten og avverger. Takk Kjetil.

29. min: Sympatiske Martin Andresen holder Gashi i trøya etter at Gashi har tatt fra han ballen. Så dommer Roy Svelge dømmer firspark TIL Martin. Nok en ny vri fra vår alles Roy Helge.

33. min: Halvsjanse til Brann. Men var egentlig aldri farlig.

34. min: Grindheim får frispark, og tar det selv. Ca 35 meters avstand fra Brannmålet. Blir corner, og innkast. Ballen holdes inni boksen, litt frem og tilbake, nytt innkast, en stuss og brukbar sjanse før ballen blir klarert.

41. min. Farlig VIF corner, en del klabb & babb. Brann snapper ballen og fosser i angrep. En Brannspiller ligger nede, men det driter tydeligvis Brannspillerne i. Skikkelig sympatiske lagkamerater. Mulig de visste at det bare var skuespill?

43. min: VIF corner igjen. Bra slått fra Grindheim, men Brann får tak i ballen, og fosser i angrep, men VIF gutta snapper opp ballen igjen og contrer. Ny corner fra Grindheim, som ikke blir farlig.

2. omgang:

48. min: Måååååååååååååååååååååååååååååååååååååål. 1-0 MORTEN BERRE. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh. Og for et forarbeid av «MAGIC» Daniel Fredheim Holm. Først vinner han en skulder mot skulder (enkelt), før han sender en Brannback i pølsebua og legger ballen nydelig inn på foten til Berre, som ikke gjør en eneste feil, bare flikker ballen over Brannkeeper Opdal. Vakkert, nærmest poesi oversatt av VIF Fotball.

49. min: Brann corner fra Martin Andresen. ARni går ut for å bokse, men kræsjer med en Vålerengaforvarer, litt dårlig kommunikasjon der, men Kong Henning avverger.

51. min: 1-1. Dystert. jeg vil kalle det tellefeil. For det var 2 mot 2, og Sharner legger ballen enkelt til Sæternes som skyter knallhardt og utagbart for Arni. Jeg må bite i det, og si at det var et fantastisk mål.

53. min: Brann fortsetter å presse på. VIF synker litt og ser ut til å være litt rystet.

56. Brannskudd, Arni har kontroll.

58. min: Kvisvik får et helt uforståelig frispark mellom cornerflagget og 16 meter’n. Hvorfor? Fordi han er i en duell med Brocken, som ikke gjør noe ulovlig, men Kvisvik ser at han er i ferd med å tape duellen, så han stopper opp og slår ut med armene, og da får man jo selvsagt frispark.

59. min: Morten Berres 2 mål for dagen. Men det blir selvsagt feilaktig annulert. Jeg skjønner det, det er selvsagt ikke lett å se at det IKKE er angrep på keeper, og at ballen går i mål. Jeg skjønner det Roy Helge.

60. min: Brann får frispark på 30 meter. Ufarlig.

61. min: Brannskudd like over fra 6 meter. Farlig farlig, men herlig herlig.

64. min: Daniel lurer 2 Brannbacker, slår tunnel på han ene. Ender i corner. Ufarlig utfall.

66. min: Brocken skyter fra 25 meter. Ufarlig.

72. min: Hulsker skyter fra 3 meter, dessverre står Opdal der skuddet kommer. Men STOR sjanse.

73. min: Brann contrer, skudd rett på Arni.

74. min: Huslker blir felt innenfor Branns 16 meter. Soleklar straffe, men det er selvsagt ikke lett å være dommer i fotball idag. Går litt for fort vet du, og spillerne er jo så smarte blitt. Synd ikke dommerne følger etter.

76. min: VIF har satt inn sluttspurten. Og har nå tatt over kampen mer eller mindre.

82. min: Etter noe dårlig kommunikasjon i VIF forvaret kommer brann til en stor sjanse. Ett skudd fra 13 meter suser heldigvis like over. STOR Brannsjanse.

87. min: Brukbar VIF sjanse, Hulsker legger inn tol Freddy som har kommet inn for Daniel. Men blir taklet. Synd, men greit.

90. min: 2-1 Moooooooooooooooooooooooooooooooten BERRE… Freddy header ballen til Morten, som scorer sitt 3. mål for dagen (selvom det 2. blei annulert). Ullevaal eksploderer… SINNSYKT DEILIG.

Roy Helge blåser av kampen etter 2 minutter tillegg, og 3 poeng er herved sanket på veien til noe stort.

Morten Berre er dagens mann med sine to mål. Wæhler er banens beste.

Spillerbørs:

Arason 5
Hovi 5
Wæhler 7 BB
Johnsen 6
Brocken 5
DF Holm 6
T Holm 4
Grindheim 5
Berre 6
Gashi 4
Hulsker 5
————
Muri 3
Skiri 4
Santos for kort

Legg igjen en kommentar