Olivier Bernard spiller ikke

Sir Bobby Robson må omrokere både i forsvaret og på midtbanen i morgendagens kamp. Franskmannen Olivier Bernard må stå over på grunn av det gule kortet på Ullevaal, og kanskje flyttes Craig Bellamy ned på midtbanen. Newcastle med fire midtstoppere? Lokalavisen The Journal skriver i dag at Sir Bobby Robson seriøst vurderer å spille med … Fortsett å lese «Olivier Bernard spiller ikke»

Sir Bobby Robson må omrokere både i forsvaret og på midtbanen i morgendagens kamp. Franskmannen Olivier Bernard må stå over på grunn av det gule kortet på Ullevaal, og kanskje flyttes Craig Bellamy ned på midtbanen.

Newcastle med fire midtstoppere?
Lokalavisen The Journal skriver i dag at Sir Bobby Robson seriøst vurderer å spille med fire midtstoppere mot Vålerenga. To av dem skyves imidlertid ut på backplassene.

Årsaken er det gule kortet som franske Olivier Bernard fikk på Ullevaal. Det betyr at han ikke kan spille i morgen.

Dermed antar avisen at Aaron Hughes, som egentlig er midtstopper, men som spilte høyreback på Ullevaal, skyves over på venstrekanten. Andy O’Brien, som spilte midtstopper i den første kampen, skyves ut på høyrekanten. Titus Bramble fortsetter som midtstopper og ny makker blir Jonathan Woodgate. Om Woodgate sa Robson i går:

«I’ve got Jonathan Woodgate fit too for the first time in a while but I didn’t want to throw him straight into what was always going to be a very tough Premiership game at Portsmouth. He needs to make sure his first game back is as comfortable as possible but he’s certainly ready to start against the Norwegians if selected.»

Men det er ikke bare i forsvaret manageren må gjøre rokeringer. Ikke mindre enn tre ”right-footed-midfielders are out of the big match equation”, skriver The Journal.

Kieron Dyer og Darren Ambrose er skadet, mens Lee Bowyer som kjent er suspendert.

Det får avisen til å spekulere i at Craig Bellamy plasseres på høyrekanten på midtbanen. Eventuelt som bindeledd mellom to spisser og midtbanen sentralt på banen.

“In a game Newcastle can afford to draw there is, nevertheless, a need to win convincingly in front of an expectant home crowd”, skriver avisen – og avslutter artikkelen slik:

“Bellamy, who scored a famous League Cup hat-trick from a withdrawn role behind the front two, could answer some of the difficult selection questions ahead of an intriguing Uefa Cup clash as United bid to join Middlesbrough in the silverware stakes”.

Legg igjen en kommentar