Spør Arne om fotball: Del 2

Hei og velkommen til andre del av min «Spør Arne om fotball og/eller Vålenga»-spalte! Spørsmål: Jeg leste at Manchester United tapte mangfoldige millioner på at Beckham klippet av seg håret fordi supportereffektene ble uaktuelle. Hvor mye har Rosenborg tapt på at jeg bleka håret før seriestarten? – André Bergdølmo Svar: Jeg vet ikke. Jeg vet … Fortsett å lese «Spør Arne om fotball: Del 2»

Hei og velkommen til andre del av min «Spør Arne om fotball og/eller Vålenga»-spalte!

Spørsmål:

Jeg leste at Manchester United tapte mangfoldige millioner på at Beckham klippet av seg håret fordi supportereffektene ble uaktuelle. Hvor mye har Rosenborg tapt på at jeg bleka håret før seriestarten?

– André Bergdølmo

Svar:

Jeg vet ikke. Jeg vet rett og slett ikke. Men salget har nok ihvertfall ikke gått opp.

– Arne

Spørsmål:

I am from Australia and have recently joined Molde FK. I was just wondering how you get girls in this country. The only one that has flirted with me is the mother of one of my team-mates!!!! I won¹t say which one.

– Clayton Zane

Svar:

Forget about Daniel’s mother, it will only make things worse. Go to a disco/pub/bar (if they have such a thing in Molde), find a sexy girl (if they have such a thing in Molde) and buy her a beer (if they have such a thing in Molde). With your looks ­ I¹m sure you¹ll score sooner or later (not on the field, of course!). But remember to use prevention (if they have such a thing in Molde!).

– Arne

Spørsmål:

Hva har jeg gjort? Jeg heier på Enga, går med skjerf, klapper for spellerne og buer på dommer¹n. Allikevel opplever jeg at hele Klanen synger at de skal banke meg, og at alle hater meg!

– Bønna

Svar:

Nei, du har nok misforstått litt. Klanen synger «…idag får b ø n d a bank» og «alle de som hater b ø n d a klapper nå!». Du kan trygt gå på Engakamper uten å bli banka opp.

– Arne

Spørsmål:

Varfor kallar ni oss Stabækspelare mammadalter? Jag tycker det er hemskt och orättferdigt!!

– Tobias Linderoth

Svar:

Vel, akkurat når det gjelder deg så passer nok «pappagutt» langt bedre.

– Arne

Spørsmål:

Nå mååå Vålenga hente inn no¹n spellere som bretter opp erma og gir litt mere faen og slenger kule kommentarer og er Oslogutter! Sånn som det vi var i gamle da¹r! Når skal Tom Nordli og de gutta skjønna hva som er framtidas fotball??

– Erik Foss

Svar:

Du var inne på noe av det samme i min forrige spalte, óg. Hva framtidas fotball er vil jo være vanskelig å si i dag, men kanskje (kanskje!) det er spillere som gir faen og går med rosa strømpebukser. Vi får se.

– Arne

Spørsmål:

Etter at jeg kom til Bergen og ble stjerne har det tatt helt av. Overalt hvor jeg går vet alle hvem jeg er og alle vil prate med meg! Har du noen forkledningstips?

– Hassan El-Fakiri

Svar:

Det at alle vet hvem du er og vil prate med deg kommer faktisk av at du har flyttet fra Oslo og til en bittebitteliten by. I så små byer som Bergen er det nemlig sånn at alle kjenner alle og stopper opp og tar en prat. Men hvis du virkelig vil forkle deg bør du undersøke om det finnes en Geirmund Brendesæther-maske ­ da slipper du sikkert unna jentene, ihvertfall!

– Arne

Spørsmål:

Jæj mener vi trenger sjærpelser på enkelte regler. Det er ikke lov å mæle/druse ballen (non spilere bare knæller til så hartt de kan uten at dommærn reagerer!). Ved uavgjort vinner laget som har fått flest cårnere eller er det 3 cårner-straffe? Å det er ikke låv å fiske!!!

– Espen Johnsen, Startceeper

Svar:

Jeg er klar over at du ikke er gamle gutten, men nå er det på tide at du får med deg endringene fra barne- til voksenfotball. Det e r lov å druse, cornere er ikke mer enn cornere, men på en måte er det faktisk ikke lov å «fiske». Det er nemlig noe som heter offside, men dette blir mye å lære på én gang. Til neste gang får du som lekse å tegne deg selv.

– Arne