Tap 3-1 mot Arna-Bjørnar

På det som utvilsomt må være helt i norgestoppen hva gjelder stygg stadion ble det tap 3-1 for Vålerengas damer i Bergen. Igjen gjør vi en god prestasjon og presser Arna-Bjørnar nesten ut på fjorden i sluttminuttene, før dem setter speakeren(eller spikeren som de sier uttafor idretten) i kista på overtid. Ny kamp mot forventet topplag Arna-Bjørnar … Fortsett å lese «Tap 3-1 mot Arna-Bjørnar»

Ny kamp mot forventet topplag

Arna-Bjørnar spilte uavgjort borte mot Røa i sesonginnledningen og er tippet i toppen av Toppserien, allikevel er våre jenter med gjennom hele kampen. De leder 1-0 til pause, etter en overgang der Vålerenga mente seg snytt for straffe og grunnet protester og fortvilelse kom på etterskudd i returløpet.

Kampen er jevn og Arna Bjørnar er mer effektive enn våre jenter da de setter inn 2-0. Bergenserne er kjent for sine talefeil, de ble ikke noe mindre da Tina Wulf varmet opp i andre omgang. I tillegg til underlige gurglelyder rapporteres det om stamming og tics da fotball gudens comeback nærmet seg.

Vålerengas redusering kommer etter corner fra Tina Wulf som bergenserne header rett i eget mål. Til tross for stangskudd fra Becky og flere store sjanser ville ikke ballen inn og da går det som det ofte gjør. Arna-Bjørnar punkterer kampen mot spillets gang på overtid.

Klart for første seier

Lørdag 28. april blir en historisk dag for Vålerenga, da tar vi våre første seriepoeng og seier i Toppserien. Det blir din første mulighet til å se Tina Wulf leke med motspillere og ball, vi var over 500 sist og vi kommer tilbake, kommer du?