Helt ufarlige på corner

Vil du vite hvordan du kan være sikker på at Vålerenga ikke scorer mål i en fotballkamp? Gi de en corner! Vi har sett nærmere på den sørglige statistikken. Hvis vi sa til deg at du kunne få 135 cornere på 25 kamper, hadde det vært noe du hadde vært interessert i? Ville du tenkt … Fortsett å lese «Helt ufarlige på corner»

Vil du vite hvordan du kan være sikker på at Vålerenga ikke scorer mål i en fotballkamp? Gi de en corner! Vi har sett nærmere på den sørglige statistikken.

Hvis vi sa til deg at du kunne få 135 cornere på 25 kamper, hadde det vært noe du hadde vært interessert i? Ville du tenkt at «ja, det er jo et snitt på over 5 cornere per kamp så da bør vi klare å score noen mål».

I Vålerenga tenker man tydeligvis ikke sånn. Stort sett kommer ikke ballen inn til spillerne som er i motstanderens felt for å score mål engang. Enten går den rett i panna, beina eller magen på førsteforsvarer eller så blir cornern for lang og går over hele feltet. Og skulle ballen ved et mirakel komme inn i feltet så havner ballen hvertfall ikke i mål.

Totalt har Vålerenga denne sesongen hatt 135 cornere på 25 kamper i Eliteserien. Det gir et snitt på 5,68 cornere per kamp. Flest cornere hadde vi borte mot Haugesund med 10 cornere, vi tapte 1-0. Færrest cornere var det i bortekampen mot Molde når vi ble høvla over og tapte 5-1, da var det null hjørnespark til Vålerenga.

Dette må det være mulig å få gjort noe med Ronny Deila. Det er 5 kamper igjen av sesongen og utfordringen er herved servert!

Etter at denne saken så ble vi gjort obs på at Jonatan Tollås Nation selvfølgelig scoret på corner når han satt inn 6-1 i borteoppgjøret med Start. Statistikken er endret etter det.