Tap for Vålerenga 2 mot Grorud

Vålerenga 2 møtte Grorud til dyst i dag, etter en god start skulle det snart bli verre for Vålerenga. Kampsammendrag finner du her:   – I samarbeid med Christian Haksø og Klanens Webradio streamet VPN kampen. Det var Christian Haksø som sto for det tekniske og filming, mens Klanen webradios (KWR) Rune Julsvik og VPNs Morten Tønder Iversen … Fortsett å lese «Tap for Vålerenga 2 mot Grorud»

Vålerenga 2 møtte Grorud til dyst i dag, etter en god start skulle det snart bli verre for Vålerenga.

Kampsammendrag finner du her:

I samarbeid med Christian Haksø og Klanens Webradio streamet VPN kampen. Det var Christian Haksø som sto for det tekniske og filming, mens Klanen webradios (KWR) Rune Julsvik og VPNs Morten Tønder Iversen kommenterer.

Etter to runder ledet Grorud avdeling på målforskjell mot KFUM etter 2-0 seier mot Lyn og 5-0 over Harstad. Grorud har også slått Moss 2-1 i NM 1. runde og skal møte Sarpsborg 08 i 2. runde på torsdag.

Vålerenga 2 har startet serien noe dårligere, med to uavgjort-kamper mot Senja og Holmen.

Etter en god start for Vålerenga gikk de opp i en 1-0 ledelse etter scoring av Niklas Castro på et nydelig innlegg etter 6 minutter.

Grorud meldte seg mer og mer på i kampen og etter 34 minutter kom eks-Vålerenga-spiller Christer Jensen seg gjennom etter en omstridt situasjon og satte ballen i mål. Det så nemlig ut som at Grorud sin andre spiss var i offside når ballen ble spilt, men det var Jensen som plukket opp ballen, dro inn i feltet og fyrte av et skudd. Om skuddet var inne eller ikke ble også gjenstand for diskusjon, men den var nok inne.

Etter pause fortsatte Grorud med å holde presset i kampen og etter 56. minutter kom Christer Jensen seg igjen gjennom Vålerenga sitt forsvar og satt ballen stang inn alene med Lars Hirschfeld.

Mot slutten av kampen gjorde Vålerenga flere offensive bytter og kom til flere sjanser, men de klarte ikke å sette noen av dem i mål. Dermed endte kampen 2-1 til Grorud, som nå ligger på topp av avdeling 1 sammen med KFUM.

Vålerenga 2 – Grorud 1-2 (1-1)