Vålerenga til semi etter 4. seieren over campingfolket fra Asker

Kamp 6 hjemme med 3-2 ledelse i kamper er alltid litt vriene, på den ene siden kan man avgjøre hjemme med seier, men et tap betyr en avgjørende kamp 7 på borteis og alt det som det innebærer.  Slik var det også med denne kampen. Heldigvis startet denne kampen bra. Vi tilrev oss ganske raskt … Fortsett å lese «Vålerenga til semi etter 4. seieren over campingfolket fra Asker»

Kamp 6 hjemme med 3-2 ledelse i kamper er alltid litt vriene, på den ene siden kan man avgjøre hjemme med seier, men et tap betyr en avgjørende kamp 7 på borteis og alt det som det innebærer.  Slik var det også med denne kampen.

Heldigvis startet denne kampen bra. Vi tilrev oss ganske raskt initiativet i kampen og tar ledelsen etter et par minutter. Vi kjemper i rundvantet og får pucken tilbake på blå og backen sender av gårde et slagskudd som Frisks svenske keeper, Medelsvensson, må gi retur på. I slot’et står Lindström som drar pucken over på backhand og flipper pucken i kassa. Alle gleda seg og trodde at det skulle bli grei skuring å komme til semi’n. Den gang ei.

Etter målet detter Vålerenga litt sammen. Det blir mye stillingskrig og pucktap fra begge lag før Vålerenga får en ypperlig mulighet med et overtallsspill helt på tampen av 1. perioden. Den utnytter vi såpass bra at de vinner pucken dypt i egen sone  og spiller fri en tass som stakk i det han øynet muligheten for en kontring. Alene med Søberg gjør han ingen feil og 1-1.

2. periode starter med det samme powerplayet som Asker puttet en sharthanded i og nå er vi mye mer distinkte, eller kontrollert sinnsjuk som det heter på Jordal, og setter opp Morten Ask for et slagskudd. Medelsvensson i kassa til Frisk henger ikke med og Ask klemmer inn sin 3. på 2 kamper på Jordal. De siste 18:30 av 2. periode har vi kontroll og Frisk var på vei mot en velfortjent sommerferie.

I 3. periode var ikke Vålerenga til å kjenne igjen. Vi sleit skikkelig og var oppe i ringa i det hele tatt. Vi spiller stort sett hele denne perioden i egen sone og er knapt nok borti pucken. Basse, som virka sliten i 2. perioden, virker å ha smurt inn lungene med anal eaze og er plutselig i kjempeform der han står stille ved kassa og vender opp en rekke ganger for å spille medspillerne sine på blank kasse.

Selv om om vi holder stand lenge må Magnus Fischer ta en 2 min for hekting med bare minutter igjen av 3. perioden. Klarer vi oss gjennom denne blir’re det semi. Slipper vi inn mål blir’re sudden death.

Det ble sudden death. Heldigvis klarte den alltid like hjelpeløse Kåsastul å pådra seg en 2 min med 17 sekunder igjen av kampen.

Vi starter derfor sudden med powerplay og med 6 sekunder igjen av sudden setter vi opp Fredrik Csisar på blå som sender av gårde 170 g rein bondehat som Ylven får kølla på og styrer gummiskiva inn bak Medelsvensson. Vi er i semifinalen og Askerfolket skal hjem og fylle combicampen med Seidel-øl, fläskfilet og forede crocks før de setter snuten i retning av Larkollen og Løkholmen camping.

Vi ønsker dem lykke til og håper de får spist seg godt opp ila beitesesongen. Det har jo nå blitt en vane å slakte disse stakkarene i kvarten og da er det bedre at de er runde og fine. Er så kjedelig å slakte noe som bare består av skinn og bein.

En kommentar til «Vålerenga til semi etter 4. seieren over campingfolket fra Asker»