Årsbeste på tribunen og vi er klare for kvartfinalen!

Når sola skinner over Enga, da vil det garantert bli fest! Fest var det, først på tribunen, men tilslutt ble det også party på banen. Vålerenga – Vidar FK 3-1 (1-0) Mål: Sakor, Brown og Juklerød Antall tilskuere: 1.496 Vålerengas lag: Aslak Falk – Simon Larsen, Jonatan Tollås Nation, Kjetil Wæhler, Robert Lundstrøm – Vajebah … Fortsett å lese «Årsbeste på tribunen og vi er klare for kvartfinalen!»

Når sola skinner over Enga, da vil det garantert bli fest! Fest var det, først på tribunen, men tilslutt ble det også party på banen.

Vålerenga – Vidar FK 3-1 (1-0)

Mål: Sakor, Brown og Juklerød
Antall tilskuere: 1.496

Vålerengas lag: Aslak Falk – Simon Larsen, Jonatan Tollås Nation, Kjetil Wæhler, Robert Lundstrøm – Vajebah Sakor(Sander Berge fra 45. min), Christian Grindheim, Herman Stengel – Elias Mar Omarsson(Niklas Castro fra 65. min), Deshorn Brown, Simen Juklerød.

La oss bare ta det først som sist: Klanen må flytte tilbake til svingen så fort som mulig! Selv om det var ganske mange færre tilstede på dagens kamp så var stemninga bedre og synginga høyere enn hva den har vært på flere år. Vestbredden er ikke en sangtribunen, det er svingen. Perfekt med sitt lave tak som gjør at sangen sprer seg fort og sender skikkelig trøkk ut over resten av stadion. Vi håper Klanstyret nå viser handlekraft og bruker EM-pausen effektivt sammen med klubben.

Så til kampen

Vålerenga starter konstruktivt og viser at de vil fremover, men det blir ikke helt det store med en gang. Etter 20. minutter får Sakor ballen på Vidar sin 16. meter, snurrer litt rundt før han klinker ballen i hjørne. 1-0.

Det skal tas med at det kunne gått skeis allerede tidlig i kampen når Vidars spiss kom omtrent alene gjennom. Kun en god inngripen av Nation og en dårlig avslutning gjør at sjansen kun ender i corner.

Resten av førsteomgang forløper omtrent som vi er vant til å se på Ullevaal nå. Motstanderen legger seg dypt å Vålerenga sliter med å komme seg gjennom.

Etter pause får Vidar sin utligning til 1-1 på et frispark. Kaptein Grindheim gjør en mindre god markeringsjobb og en flikk ender i mål bak keeper Falk som ikke stod helt bra plassert.

På 1-1 er Vidar frempå flere ganger og de kunne fort fått en ledelse før Rekdal er smart nok til å sette innpå Niklas Castro for å få litt fart på kanten. Det funker ganske fort, i det 84. minutt dra Castro seg fri på kanten og sender et nydelig innlegg til Brown som sikkert setter ballen i mål.

Mot slutten av kampen får Vidar en corner og sender opp keeperen sin. Det funker dårlig når man får en overgang imot. Simen Juklerød får med seg ballen på egen halvdel og gjør jobben selv. Vidars keeper kommer seg tilbake, men Juklerød setter ballen iskaldt i mål. 3-1.

Det ble seier, men det vi savner aller mest er tempo i lengderetning fra dagens lag. Det hjelper litt etter at Berge og Castro kommer inn. Berge er flink til å ta med seg ballen, men må fortsatt utvikle oversikten sin, i dag ble det for ofte til at han gikk seg fast og mistet ball. Castro er frisk på kant og vi kan ikke skjønne annet enn at han blir fast på laget nå.

Dagens høydepunkt: Sangfeltet!
Dagens skuffelse: Dårlig tempo og få avslutninger. Også vil vi gjerne se Rino Falk Larsen i aksjon snart!

En kommentar til «Årsbeste på tribunen og vi er klare for kvartfinalen!»