Vålerenga-Ranheim 2-1

Vi takka av Daniel Fredheim Holm og avslutta helt greit i den forbanna NFF-kulda! Eliteseriens 30. runde – Intility Arena 24. november 2018, Kl. 18:00 Solgte billetter: 7000-ish sa speakeren. Ja, særlig! Mål: minutt Finne minutt Finne(Ibrahim) Overtid                Storflor Lagoppstillinger: VIF: Adam Larsen Kwarasey – Amin Nouri, Jonathan Tollås Nation, Ivan Näsberg, Samuel Adekugbe – … Fortsett å lese «Vålerenga-Ranheim 2-1»

Vi takka av Daniel Fredheim Holm og avslutta helt greit i den forbanna NFF-kulda!

Eliteseriens 30. runde – Intility Arena 24. november 2018, Kl. 18:00

Solgte billetter: 7000-ish sa speakeren. Ja, særlig!

1. minutt Finne
  2. minutt Finne(Ibrahim)

Overtid                Storflor

Lagoppstillinger:

VIF: Adam Larsen Kwarasey – Amin Nouri, Jonathan Tollås Nation, Ivan Näsberg, Samuel Adekugbe – Felix Horn Myhre, Magnus Lekven, Mohammed Abu – Abdisalam Ibrahim, Bård Finne, Chidera Ejuke.

Ranheim: Barli, Kvande, Furu, Witry, Foosnæs – Reginiussen, Løkberg, Dønnem – Solbakken, Lillebo, Tønne.

Dommere: Rohit Saggi, Kristoffer Gullhav, Dag Roger Nebben, Christian Moen.

Kampen:

Det er forbanna kaldt, det er avskjedsmatchen til Daniel Fredheim Holm, og det er kanskje 3000 tilskuere på tribunen. Alle de tre tinga gjør litt vondt! Kan Enga varme oss en siste gang i år?

1. omgang:

Rolig start på omgangen, men Enga har initiativet. Fint angrep på venstre etter 9 minutter. Ejuke drar seg inn, slipper til Adekugbe på overlapen som slår 45 grader ut, men der er det ingen som har kommet på løpet på første stolpe.

Flott angrep igjen i det 13. minutt. Vi opprettholder presset etter et litt mislykket innlegg, Lekven får ballen sentralt, går av to mann og chipper på bakerste. Der treffer ikke headinga til Ibrahim ordentlig og den detter ned hos Horn Myhre som brassesparker løst til side for mål.

Vi har nevnt det før, men Horn Myhres ro med ballen i beina og evne til å slippe pasninger på riktig tidspunkt er flott å se på. Kan fort ta steget neste år.

Rimelig kjedelig til nå dette her, men så får vi endelig til noe igjen etter 28 minutter. Adekugbe slår hardt inn på straffemerket og der prøver Horn Myhre å styre ballen i mål, men den går rett på keeper. Ganske svær den der!

Og rett etterpå kommer vi på en kjempeovergang. Näsberg bryter på egen 16-meter og går med ballen helt til 20 meter, slipper til Finne som slår hardt inn på 5-meteren. Der er Ejuke helt aleine med bredsider ballen utrolig nok utenfor! Den er ferdigscora! Nei, nei nei! Hadde fortjent en bedre skjebne etter raidet til Ivan.

Så får Ejuke to sjanser på 3 minutter. Først spretter ballen hans vei etter et flott angrep på høyresida hvor Nouri slår knallhardt inn, men han setter også den sleivete til sida for mål fra 6 meter. Den andre sjansen er en retur på 16 meter hvor han har god tid, men smeller den skyhøyt over. Helt utrolig at han ikke har 2 mål allerede! Men dette har jo vært problemet vårt hele sesongen.

1. omgang:

Vi tar initiativet fra start igjen.

Og så sitter den endelig i det 51. minutt! Bård Finne får ballen i løpsduell med midtstopperne til Ranheim, vender opp og til høyre, og så skyter han ballen utagbart mellom stopperne i keepers høyre hjørne. Alle gutta løper til benken og feirer med Fredheim Holm!

Og 2 minutter etter er det det fasan meg goal igjen! Vi bryter og Ibrahim kommer aleine mot keeper og en stopper, finter keeper ned og slår på tvers til Bård Finne som kan sette ballen i åpent mål! Fantastisk flott gjort av Ibrahim!

Finne mot Ranheim

Dabba litt av her nå. Klanen hyller Fredheim Holm!

Enga er fornøyd og Ranheim vil ha ferie ser det ut som.

Frispark til Enga på 16-metern i det 87. minutt. Finne står klar, klinker den i muren. Returen blir blokkert til corner.

Så blir Daniel bytta inn. Selvfølgelig til stående applaus!

Storflor scorer på frispark på overtid. Æsj!

Oppsummering:

Det er for kaldt til noe lengre avhandlinger, men til tross for seier sliter vi med det samme i dag som vi har gjort hele sesongen: Score på alle sjansene våre! Vi ender opp med færre scora mål enn i fjor, og det er med alle måla vi scora i den ene kampen mot Start. Synd vi ikke skal få se Fredheim Holm mer i den kongeblå drakta. Du blir savna Daniel! Lengre oppsummering i mandagens dagbok! God jul! Kongeblåfrossen på henda nå.