Vålerenga-Rosenborg 1-1

Gutten på laget med det største Vålerenga-hjertet ga oss et velfortjent poeng mot et bleikt Rosenborg, da Enga viste seg fra sitt mest «Deila-ete» siden han tok over! Eliteseriens 11. runde – Ullevål Stadion 28. mai 2017, Kl. 20:00 Solgte billetter: 13827 Mål: 0-1         46. minutt           Jevtovic(Jensen) 1-1         84. minutt           Stengel Lagoppstillinger: VIF: Robert Marcus … Fortsett å lese «Vålerenga-Rosenborg 1-1»

Gutten på laget med det største Vålerenga-hjertet ga oss et velfortjent poeng mot et bleikt Rosenborg, da Enga viste seg fra sitt mest «Deila-ete» siden han tok over!

Eliteseriens 11. runde – Ullevål Stadion 28. mai 2017, Kl. 20:00

Solgte billetter: 13827

0-1         46. minutt           Jevtovic(Jensen)

1-1         84. minutt           Stengel

Lagoppstillinger:

VIF: Robert Marcus Sandberg – Robert Lundstrøm, Jonatan Tollås Nation, Enar Jääger, Rasmus Lindkvist – Christian Grindheim, Magnus Lekven, Ghayas Zahid – Daniel Fredheim Holm, Bård Finne, Mohammed Abdellaoue

Rosenborg: Andre Hansen – Vegar Hedenstad, Birger Meling, Tore Reginiussen, Jørgen Skjelvik – Mike Jensen, Anders Konradsen, Fredrik Midtsjø – Pål Andre Helland, Milan Jevtovic, Nicklas Bendtner

Dommere: Kai Erik Steen, Jan Erik Engan, Sven Erik Hermansen, Martin Sleire Lundby

Kampen:

1. omgang:

Ja, visst pokker har ikke bartene imponert til nå denne sesongen, men der de har slitt på hjemmebane, er de Eliteseriens beste bortelag før møtet på Ullevål i kveld. Seier til Enga i kveld kan vippe de ned fra tabelltoppen og gi oss kontakt med topplaga.

Enga går rett i strupen på RBK fra fløyta går! Det samme gjør Bendit med VG-svingen. Spesielt Grindheim virker ekstremt påskrudd i dag. 7 minutter er spilt når kampens første sjanse kommer. Zahid blir spilt fri i mellomrommet og slår Finne. Han vender inn i banen og dunker til. Ballen går så vidt over målet til Hansen.

Like etter blir Bendtner avblåst for en soleklar dytt i rygg i feltet. Headinga hans går uansett utafor fra 5 meter.

10 minutter spilt. Bendit, nå er dere gode!!!

12 minutter er spilt når Grindheim får klinke til fra 20 meter. Hansen er i full strekk og slår den ut mot cornerflagget. Det er stille i fjøset nå! Vi finner Zahid i mellomrommet gang etter gang. Trenger bare den siste riktige bevegelsen for å kunne trenge igjennom.

Så gir vi dansken sin første mulighet etter 22 minutter. Han får tatt ned ballen på brystet i duell med Nation og fyrer av på volley. Nation blokkerer til corner. Den ender med avblåsning for hands på samme mann. Like etter kommer Jevtovic til skudd på 12 meter. Sandberg holder.

Moa og Konradsen i løpeduell ender med sittende klem i kveldssola. SÅ hyggelige behøver vi ikke væra med gjestene.

Så i det 29. minutt angriper vi med mange mann. Grindheim slår et innlegg, Moa legger igjen til Fredheim Holm, som dessverre setter den over med feil bein. En kjempeovergangsmulighet rett etterpå ender med at Zahid spiller Lundström offside med en for dårlig avlevering. Kunne vært aleine med keeper der!

Og vi bare kjører på! Zahid spilles igjennom til venstre i 16 og markkryperen hans blir så vidt pirka til corner av Hansen! Kampens største sjanse!

Det gjør tydeligvis vondt å møte Enga. Etter 36 minutter må RBK bytte to mann, og ingen av de er Helland! Det hadde gitt høy odds!

Bartene får corner etter et farlig angrep i det 40 minutt. En RBKer får stå aleine på bakerste stolpe og header utrolig nok utenfor!

Fredheim Holm har hatt et par fine sjanser til nå, men avslutningene har blitt litt for puslete med feil bein.

Og der kommer den dårlige uttellinga tilbake og biter oss i ræva! Med omgangens siste spark på ballen scorer Jevtovic etter veggspill i vår 16. Sandberg er på den, men der Hansen slo en lignende sak fra Zahid utafor stolpen, triller denne ballen via hanskene og ned i hjørnet.

Vi går til pause, og det er smått utrolig at vi ligger under. RBK lar oss spille ball, virker slappe i presset og ikke helt påskrudd. Grindheim, Zahid og Fredheim Holm står fram for oss, men vi klarer altså ikke å få ballen i mål. Som noen skreiv på twitter: Denne omgangen er det mest «Deila-ete» jeg har sett dette Vålerenga-laget. Spiller med intensitet, mye bevegelse, og entusiasme! Mer av dette i neste omgang, så skal vi faen meg få høl på byllen!

1. omgang

Kampen begynner litt slappere i intensitet for vår del. RBK er nok hakket mer skrudd på etter målet også. Meling kommer igjennom på venstre og slår på tvers. Bendtner bommer på ballen, men Jensen får avslutta rett på Sandberg.

For n´te gang får Fredheim Holm en skuddsjanse med høyra. Denne gangen prøver han å curle i lengste. Det er så forbanna nærme!

Så spilles vi over på høyre og det slås inn. Jevtovic tar ned ballen, Bendtner vender opp med en volley og det er bare udyktighet i avslutninga som ikke gir de 0-2.

Nå må Bendit også opp i ringa! VG-svingen høres litt for godt nå.

Lekven ut, Stengel inn etter 57 minutter. Hva slags gamlehjem har Bredden blitt forresten? Er ikke en forbanna lyd å høre.

Så setter Meling knotta med strake bein i Fredheim Holm. Full fyring fra Fredheim Holm, men Bærumsklysa får bare gult. DER våkna Bendit!

Agyiri kommer inn for mannen med hele verden i sin hånd rett etterpå. Og nå kjører vi kampen igjen. Lundström drar seg inn fra høyre og skyter med venstre. Der skulle det vært rødt på Meling! Obstruerer en Engaspiller i forspillet til Lundströms sjanse. To cornere på rad følger uten særlig resultat. Holde trøkket oppe nå! Agyiri har vært frisk etter sin inntreden.

Isteden er det RBK som får et par store sjanser. Bendtner er utrolig nær på 5 meter igjen etter at Hedenstad får to sjanser til å legge inn.

Kjelsrud Johansen kommer inn for Moa etter 77 minutter. Ikke klart å prege kampen eller komme til de store sjansene i dag Moa.

Hele laget står litt stillere nå. Men akkurat når jeg skriver det, så skrur gutta opp tempoet igjen, anført av Agyiri. Han snurrer rundt på kanten og skyter ballen rett i beina på Finne på blank goal. Finne har ikke sjans til å få stokka beina!

OG DER ER DET GOAL! Stengel, du deilige Vålerenga-gutt! En corner blir klarert dårlig fra Midtsjø, og Herman banker kula i mål! Det er så forbanna fortjent! Kjøre nå!

Sandberg på bærtur etter 90 minutter. Gutta er tilbake i forsvar avklarer. RBK viser hvilke køller av noen dansker de har på banen nå. Både Bendtner og Jensen har fått gule kort for henholdsvis albue og drittsekkoppførsel de siste minuttene. Og det ebber ut med uavgjort.