Pausereferat Vålerenga – Start

Til denne kampen var det største spørsmålstegnet rundt Vålerenga todelt: Hvordan vil Vålerenga fungere uten Wæhler og hvordan ville Vålerenga fungere med Sander Berge i forsvaret? Svaret på dette todelte spørsmålet var i førsteomgang at det gikk bra. Vålerenga ble ikke stilt på sa mange prøver og Sander Berge med ball er en kjølig herremann … Fortsett å lese «Pausereferat Vålerenga – Start»

Til denne kampen var det største spørsmålstegnet rundt Vålerenga todelt: Hvordan vil Vålerenga fungere uten Wæhler og hvordan ville Vålerenga fungere med Sander Berge i forsvaret?

Svaret på dette todelte spørsmålet var i førsteomgang at det gikk bra. Vålerenga ble ikke stilt på sa mange prøver og Sander Berge med ball er en kjølig herremann som spiller som om han skulle være langt eldre enn 17 år. Ved flere anledninger vendte han vekk hissige Startspisser og avanserte fremover med ball for å skape overtall på midtbanen.

Selve 1. omgang startet bra. Vålerenga tok tidlig kommandoen og produserte tidlig noen halvsjanser og faste situasjoner før DFH og Zahid kombinerte fint før sistnevnte spilte Brown igjennom. Brown var dødlig mot Opdal og trilla inn en tidlig ledergoal. 1-0 etter 5 minutter!

Etter dette følger en periode der vi har god kontroll på Start. Vi produserer ikke noe særlig, men vi har et greit ballegrep på dem og de fremstår som stusselige. Etter 25. min må DFH av og om det var strekk eller noe annet fikk ikke denne referenten med seg, men ut måtte han og inn kom Sakor. Etter dette tilrev Start seg et ballinnehavovertak og de var helt klart hissigst på å utfordr vår høyreside med Simon Larsen og Niklas Castro. Det var også på denne måten de fikk sin største sjanse da Jääger misset med klareringen p et legg og en gul kom alene på bakre stolpe. Heldigvis fikk Falch en labb på den og fikk fist den over til corner.

Vi kommer os mot slutten og får en gol annulert. Kort frisparkvariant som Deshorn Brown setter i mål, men dessverre så ble bueløpet hans avblåst for offside.

Konklusjon: Godkjent førsteomgang der vi ikke har produsert all verden utover målet, men vi har god kontroll på Start og Sander Berge gjør en god figur som stopper.

En kommentar til «Pausereferat Vålerenga – Start»