Pausereferat Lillestrøm – Vålerenga

Det er noe som heter at mål preger kamper. Vel, de preger omganger også. Slik som denne. Lagene er jevne de første minuttene før LSK klarer å sette trykk på Vålerenga etter 7 min. 1 minutt med press og en corner senere så er de i føringen. Derfra og inn mot halvtimen spilt så jobber … Fortsett å lese «Pausereferat Lillestrøm – Vålerenga»

Det er noe som heter at mål preger kamper. Vel, de preger omganger også. Slik som denne.

Lagene er jevne de første minuttene før LSK klarer å sette trykk på Vålerenga etter 7 min. 1 minutt med press og en corner senere så er de i føringen. Derfra og inn mot halvtimen spilt så jobber Vålerenga seg inn igjen i kampen og produserer noen gode sjanser der vi er kvalifiserte redninger unna både 1 og 2 goaler. I det 30. minutt kommer LSK på en overgang på sin høyreside og Jradi fører ballen upresset over halve banen før han putter den i lengste.

På tross av at vi ligger under 2-0 på Åråsen etter en halvtime skal laget ha for at de fortsetter å spille som om ingenting har skjedd. Det er ikke noe surmuling eller stygge etterslengere.

Det blir ingen flere mål før pause og lagene går i garderoben på stillingen 2-0 ti bøfla.

Det er ikke umulig å komme tilbake fra dette. Rollene kan være byttet i 2. omgang.  Rekdal har mange ganger tidligere klart å snu et kampbilde i pausen.

Det er flere gode ting å ta med seg i garderoben. Bl.a. så er Jesper Arvidsson god på backen, og DFH, Sakor, Zahid og Brown er nære på å skape noen goaler. Spesielt moro er det å se at Vajebah Sakor nå virker å vokse seg større og bedre for hver kamp. Han har mange gode offensive involveringer, men er arbeidskar nok til å ta et sugende 90-meters løp hjem for å gjøre en avgjørende klarering innenfor Falchs femmeter på det som var en farlig LSK-kontring.