Tapsrekka er over – Vålerenga slår Lørenskog 4-1

Gutta kom, så og vant. De kosta over LØK med samme letthet som man tørker søl opp fra et nybonet linoleumsgulv. For LØK-fansa var det sikkert vondt å se på. For resten av verden var dette nydelig! Perioderesultater: (2-0) (1-0) (1-1) – 4-1 Skudd: (9-5) (8-12) (7-6) – 24-23 Mål Vålerenga: 1-0 Martin Laumann Ylven … Fortsett å lese «Tapsrekka er over – Vålerenga slår Lørenskog 4-1»

Gutta kom, så og vant. De kosta over LØK med samme letthet som man tørker søl opp fra et nybonet linoleumsgulv. For LØK-fansa var det sikkert vondt å se på. For resten av verden var dette nydelig!

Perioderesultater: (2-0) (1-0) (1-1) – 4-1
Skudd: (9-5) (8-12) (7-6) – 24-23

Mål Vålerenga:
1-0 Martin Laumann Ylven (Overtall) (Fredrik Csisar, Morten Ask)
2-0 Martin Laumann Ylven (Jørgen Karterud)
3-0 Jonas Knutsen (Undertall) (Jonas Opphøyen)
4-1 Tobias Lindström (Jonas Knutsen, Erik Follestad Joahnsen)

1. Periode
Vi gikk på et surt tap torsdag, da dommeren fikk et akutt anfall av «å ikke se bjørkeskogen for bare bjerk» og følgelig trollet kampen som den femtekolonisten han var. Det sto således mere enn tre poeng på spill denne første desemberdagen. Omgangen bar preg av høyt tenningsnivå. Noen var mer rasjonelle enn andre. Robin Dahlstrøm var mindre rasjonell enn alle andre der han seilte rundt som en passivaggressiv mannehatende formingslærinne på hevntokt for å dele ut vinger. Dette funka bare sånn passe for han. Men bra for oss. Han ble belønnet med tilsammen 14 minutter på lukket avdeling. Litt over 11 minutter tok det før ishockeyens svar på Fabio, Martin Laumann Ylven, i overtall, styrte et skudd fra Fredrik Csisar bak LØKs såkalte siste skanse. Dette var vel fortjent. Etter denne scoringa kverna gutta på. Det var mye trafikk foran LØKs mål og etter rundt 17 minutter fikk vi uttelling…igjen. Keeper gir en retur på et skudd fra Karterud, backen er alt for passiv (Hei, Espeland) og Ylven dytter pucken inn. Vi går til pause med 2-0 ledelse.

2. Periode
Lørenskog måtte inn i kampen. Vi ga dem ikke en dritt. Gutta jobba hardt og lot LØK spillerne, anført av stupedama Steffen Thoresen, stå for suvringa. Vi hadde flere gode muligheter, blant annet fyrte Ylven av en kanon oppe i krysset i stanga. Passet fra Opphøyen til Knutsen som førte til 3-0 scoringa var nydelig. Han vendte bort backen og serverte Knutsen en rekepass med majonoes. Deilig! Vi gikk i garderoben med 3-0 ledelse.

3. Periode
Når vi går i garderoben med 3-0 ledelse er det viktig at LØK ikke kommer inn i kampen og får en tidlig goal. Og hva er det første som skjer? Jo… Gunnarsson putter ett selvmål. Andresen krediteres målet. Samma faen! Gutta våre har nemlig bestemt seg for at det er de som er konger utpå isen denne kvelden. Og konger er de! Ylven ble kåra til banens beste spiller. Noe som er vel fortjent, for Ylven spiller med hjertet utenpå drakta! Men herre jesus, det var det flere som gjorde . La oss for eksempel trekke fram servitøren av 4-1 scoringa; Jonas Knutsen.

Å Knutsen, min Knutsen! Hva faen annet skal man si? Knutsen spiller et helt sinnssjukt bytte! Det er noe av det råeste vi har sett. Han er overalt, hele tida. Først gølver han en jentunge fra Lørenskog, så stjeler han pucken, dundrer inn i offensiv sone, drar på seg tre karer, vender dem bort og spiller fri Lindström i slotet. Selvfølgelig putter Tobben pucken enkelt bak LØK-keeperen mer eller mindre hjelpeløse keeper. Nevnte vi at han var sjanseløs? Jepp…men en god ting kan ikke gjentas for ofte! Hadde Knutsen spilt sånn som dette alltid, hadde vi vunnet alle kampene med 15 mål…minst! Etter dette kontrollerer vi bare kampen inn og vinner fortjent 4-1. Dette var deilig. En skikkelig arbeidsseier.

En kommentar til «Tapsrekka er over – Vålerenga slår Lørenskog 4-1»