Referat Brann-Vålerenga 2-3

Vålerenga  har tatt 19 poeng på årets 11 første kamper. Med vårt unge og krigerske lag har vi levert over forventa. Er det rart vi elsker dette laget? Etter en jevn halvtime tar Brann ledelsen etter 32 minutter da Langer slipper inn et skudd som kommer rett på langs bakken. Langer er stabil i målet, men akkurat … Fortsett å lese «Referat Brann-Vålerenga 2-3»

Vålerenga  har tatt 19 poeng på årets 11 første kamper. Med vårt unge og krigerske lag har vi levert over forventa. Er det rart vi elsker dette laget?

Etter en jevn halvtime tar Brann ledelsen etter 32 minutter da Langer slipper inn et skudd som kommer rett på langs bakken.
Langer er stabil i målet, men akkurat disse skuddene må trenes på framover.
Heldigvis så kriger vi inn reduseringen på en nesten identisk scoring etter corner der Høgh flikker inn utligningen og lagene er like langt.
Vålerenga dominerer resten av omgangen og det er en god følelse når lagene går til pause.

2.omgang starter med at Kjartansson header inn sitt 11.mål på 11 kamper etter 47 minutter og det noteres heftig i notatene til agentene på tribunen.
Fortsetter han som nå blir det bud på nærmere 50 millioner enn 10 millioner for å si det sånn.
Etter 73 minutter så nikker Ørnen fram til Stengel som iskaldt legger på til 3-1.
VIF-supporterne synger om «Gøy på landet».

Så venter svært nervepirrende minutter der Brann reduserer og noen store målsjanser.

Laget vårt henger i tauene og vi har også marginene på vår side, men laget står sammen og kjemper og vinner til slutt.
Gutta viser stor fightervilje og vi kan ta med oss 3 utrolig deilige poeng til norges eneste by.

Rickard Norling har lagt opp til tidenes fallhøyde der han sier laget skal ta gull, selv om alle vet at dem ikke er i nærheten.
Han hadde blitt spurt om hvem som var verdens vakreste dame så hadde han sikkert svart sin egen kone også.

Vålerenga derimot har tatt 19 poeng på årets 11 første kamper.
Med vårt unge og krigerske lag har vi levert over forventa.
Er det rart vi elsker dette laget?

Kampfakta

Brann-Vålerenga 2-3(1-1)
Eliteserien 11. runde. 25.5.2014. kl. 19:00 – Brann Stadion
Mål: 1-0 (32) J. Grønner • 1-1 (35) N. Høgh • 1-2 (47) V. Kjartansson • 1-3 (72) H. Stengel • 2-3 (78) H. Lorentzen

Gule kort: Ingen
Rødt kort: Ingen
Dommer: Per Ivar Staberg

Vålerenga: Langer – Iqbal,(Olafsen 90 min) Larsen, Høgh, Kristiansen – Nilsen, Grindheim, Zahid(Stengel 67.min) – Kjartansson, Fredheim Holm (Berre 65. min), Lindkvist

Brann: Leciejewski – Vindheim, Grønner, Hanstveit, Sævarsson – Askar(Lorentzen 75 min), El Fakiri(Barmen 65 min), Haugen, Skaanes(Larsen 46 min) – Huseklepp, Orlov