Tilfeldig feil

Det er alltid feil å velge web-TV framfor tribune, men de største feilene skjer som regel på banen. Kampen mot lille Odd var intet unntak Vålerenga – Odd 1-2 (0-0) Tippeligaen runde 25 – Ullevaal Stadion 29.09.13 – 7.798 solgte seter Ingen stor start for VPNs referent, akterutseilt i Bergen og bakfull på et shabby … Fortsett å lese «Tilfeldig feil»

Det er alltid feil å velge web-TV framfor tribune, men de største feilene skjer som regel på banen. Kampen mot lille Odd var intet unntak

Vålerenga – Odd 1-2 (0-0)
Tippeligaen runde 25 – Ullevaal Stadion 29.09.13 – 7.798 solgte seter

Ingen stor start for VPNs referent, akterutseilt i Bergen og bakfull på et shabby hotell med vinuduet mot bakgården som ensete kontakt med verden akkurat den dagen server’n til Csport lå nede. Et glimt på web-tv i ny og ne bekreftet at Vålerenga er i ferd med å holde bredden i angrepet som permanent løsning og spillestil. Herlige raid og innlegg fra kantene. Ikke bare Lecjaks, men også Baffo på høyre. Grindheim tok vare på innlegget fra Lecjaks, men smelte kula i tverrligger’n. DFH surra bort innlegget fra Baffo, men det var nesten.

Ingen ting skjedde før tjue minutter. Men derfra og ut var første omgang ganske grei. Odd hadde sine to øyeblikk rundt halvtimen, men vi har keeper! Og det var gledelig å registrere at Doffen ikke har daua!

I andre omgang daua web-TV og Csport for godt og fotball blir ikke helt det samme på VG-Live. Det sies at Vålerenga festa grep etter pause. Der leste vi blant annet at Berre ble felt etter 10 minutter og at Grindheim slo et brukbart frispark fra 30 meter: sitat «Forsøket er godt, men går over samtlige spillere og til femmeter» Snodig rekyl tenker vel den uinvidde.

Csport meldte fortsatt Tillfälligt fel: Csport har för närvarande problem. Vi ber om ursäkt för detta, men vi arbetar med att lösa detta så snabbt som möjligt.

samtidig som Børven nikker rett over fra offside og Lecjaks går ned for telling og blir erstattet av Thomassen når det gjenstår en halvtime. Han får en utsøkt pasning fra Grindheim som Odds juniorkeeper får rett i fanget. Og mens spillerne rister på huet og diskuterer det lave tilskuertallet som speaker kommer med (7.798) skårer Odd på kontring. Hvorfor målskårer Elba Rashani får gult kort minuttet etterpå har selv ikke VG-live svar på.

Den tilfeldige feilen hos Csport er satt i system og blir mer og mer permanent. Samtidig presser Vålerenga fryktelig på og etterlater seg et stort kontringsrom for gjestene, meldes det fra VG. Keeperjypling Rossbach er overalt; langskuddet fra Thomassen og det påfølgende hjørnesparket var mer enn nok kvalifisert til utlikning.

Fotballfruen må la blogg være blogg i kveld og heller pleie magan til ektefelle Lars Erik, som Calvo var så uheldig å få midt i albuen uten at dommer’n verken så eller blåste.

Vålerenga presser og presser. Nesten fra González rett før slutt og så et såkalt billig frispark til Vålerenga (skjerp dere, VG!, selv en blind mann i Bergen ser jo at frisparket er korrekt)

Hoi-hoi, Bojan skrur utlikninga vakkert i mål fra tjuefem på overtid.

Og hva så? Overtid er overtid. Mål er mål. Dessverre. Odd kontra inn kveldens siste. Og dett var dett.