Most av Mos

Det er av sine egne man skal få det og det fikk vi, 1-4 mot Tromsø. Vålerenga spilte en bedre kamp enn det sifrene tilsier, men det var framover på banen. Defensivt sliter vi voldsomt. KAMPFAKTA Tromsø – Vålerenga 4-1 (2-1) Tippeligaens 17.runde – Alfheim Stadion 17.juli 2011 – 5.305 tilskuere. Mål 0-1 Bojan Zajic, … Fortsett å lese «Most av Mos»

Det er av sine egne man skal få det og det fikk vi, 1-4 mot Tromsø. Vålerenga spilte en bedre kamp enn det sifrene tilsier, men det var framover på banen. Defensivt sliter vi voldsomt.

KAMPFAKTA

Tromsø – Vålerenga 4-1 (2-1)
Tippeligaens 17.runde – Alfheim Stadion 17.juli 2011 – 5.305 tilskuere.

Vålerengas lagoppstilling:
Lars Hirschfeld –Freddy dos Santos, André Muri, Fegor Ogude, Andreas Nordvik – Kristofer Hæstad (Dawda Leigh fra 63.min), Harmeet Singh – Bojan Zajic (Adnan Haidar fra 73.min) – Håvard Nielsen, Morten Berre, Luton Shelton (Yssouf Koné fra 31.min)

Fiskestimen:
Robin Malmkvist — Hans Nordbye, Fredrik Björck, Saliou Ciss, Hans Åge Yndestad (Ludvig Rinde fra 60.min) — Magnus Andersen (Remi Johansen fra 74.min), Serigne Modou Kara Mbodji, Ruben Yttergård Jenssen, Thomas Drage — Mostafa Abdellaoue VIF (Mohammed Ahamed Jama fra 76.min), Steffen Nystrøm.

Gult kort Vålerenga: Freddy dos Santos 25.min
Ingen kort til Tromsø

Hoveddommer: Per Ivar Staberg

KAMPINNTRYKK

Etter drømmestarten og Bojans mål på Sheltons pasning rister hjemmelaget av seg sjokket og får i gang spillet sitt mot Vålerengas nykomponerte og  markeringssvake forsvar. Det resulterer i to mål for torsketemmerne.

Vålerenga har sånn sett enda mer behov enn normalt for å vise at angrep er det beste forsvar. Utover i omgangen klarer vi nettopp det, og vi ser noe av det malende spillet til våre menn vi setter pris på. Det resulterer i en kjempesjanse da Koné brassesparker i rammeverket fra 5-metern. Tverrliggern rister som en skjendet og regnvåt geit i Lyngsalpene, men det hadde vært enda deiligere med utligning.

Men istedenfor at Vålerenga maler videre i andre omgang, sover vi da fiskeskjenderne tar et frispark kjapt. Alene gjennom feiler ikke Mos. Vålerenga må jage enda mer og da kontrer TIL og Mos inn enda et mål.

Døllt.

Vålerenga spiller en bedre kamp enn sifrene tilsier, men da bare offensivt. For defensivt sliter vi i denne kampen, massivt. Det mest irriterende er at to av målene har total gi-bortfaktor, og det blir en tung jobb i oppoverbakke når man donerer goaller til motstanderen.

Våkn opp!

Jepp, mange skader, mange kamper på kort tid. Men uansett hvor skada eller stressa man er lar man ikke motstanderen slippe til som vi gjør på 3-1 målet.

Utover det var det mye positivt, Martin.

Innbyttere:

30.min Yssouf Koné – 6

62.min Dawda Leigh – 5

72.min Adnan Haidar for liten tid