Fredrikstad – Vålerenga 2-1

Vålerenga fikk en god start, men klarte ikke å følge opp helt til slutt. Bengts scoring kom tidlig, etter fantastisk spill av Moa. Men av en eller annen grunn, klarte vi ikke å ta hjem poeng. Vi begynner å slite når vi er i forsvar, og det er ingen god trend. Fredrikstad – Vålerenga 2-1 … Fortsett å lese «Fredrikstad – Vålerenga 2-1»

Fredrikstad – Vålerenga 2-1 (1-1)
30.06.2008 – Fredrikstad Stadion
Tippeligaen 11. runde
12.350 tilskuere

Vålerenga: Perkins, Muri, Thomassen, Wæhler , Dos Santos , Moa, Hæstad, Andresen, Jebsen, Berre, Sæternes

Fredrikstad: Lasse Staw – Jan Tore Ophaug, Patrik Gerrbrand, Raio Piiroja, Wallace Fernando Perreira – Raymond Kvisvik, Hans Erik Ramberg, Kasey Wehrman, Joachim Thomasson – Gardar Johansson, Tarik Elyounoussi.

0-1 Sæternes 6. min
1-1 Johansson 15.
2-1 Kvisvik 2-1 47.

Gule kort: Thomassen 23, Kvisvik 39, Wæhler 90. min

Hoveddommer: Svein Oddvar Moen

Vålerenga fikk en god start, men klarte ikke å følge opp helt til slutt.

Det blei tap i plankebyen, dessverre. Og jeg skulle ønske at jeg satt igjen med et inntrykk av at vi faktisk kunne vunnet. Men det har jeg ikke.

Vi har en tendens til å svikte som forsvarende lag, og det er ikke bare backene våre som skal ha skylda. Jeg husker vi hadde Norges beste midtbane, men den kvitta vi oss med. Vi fikk inn landslagskapteinen og «hele Norges Doffen». Ingen av de har innfridd.

Fredrisktad var tålmodige, og på langt nær rytet etter Bengts mål et drøyt 5 minutters spill. Og de får betalt etter et kvarters spill, 1-1 etter 15 minutter, og vi blir litt «oppgitte». Vi gjør noen halvhjerta forsøk, men vi blir for veike. Fredrikstad trøkker til, og vinner mer og mer på det.

1. omgang endte 1-1, og det er mer Fredrikstad enn Vålerenga på banen i de første 45 minuttene.

Fredrikstad får en knallåpning på 2. omgang når Kvisa får bruke all den tiden han trenger til å plassere ballen forbi Troy.

Og for de som mener det, NEI det var ingen klare straffesituasjoner. Og vi var aldri egentlig farlige mot Fredrikstad. Vi hadde noen sjanser, men det hadde Fredrikstad også. Fredrikstad kontrollerte kampen til egen fordel, og vinner greit 2-1 på hjemmebane.

Mulig det er taktikk fra trenerteamet, at de bygger noe stort for fremtiden. Men det ser ikke akkurat ut som at det er noe stort på gang i Vålerenga for tiden… dessverre!