Tromsø – Vålerenga 2-0

Mye ble feil i denne kampen. Men det var en relativt spennende kamp, til tross for tabbene og resultatet. Det er bare 2. runde, så vi kan ikke tilte fullstendig ennå (tror jeg), men her er mitt inntrykk av kampen. Tippeligaen 2. runde Alfheim Stadion – 6.04.2008 Tilskuere: 6123 Vålerenga: Perkins,Dos Santos, Thomassen, Wæhler, Storbæk,Strand, … Fortsett å lese «Tromsø – Vålerenga 2-0»

Mye ble feil i denne kampen. Men det var en relativt spennende kamp, til tross for tabbene og resultatet. Det er bare 2. runde, så vi kan ikke tilte fullstendig ennå (tror jeg), men her er mitt inntrykk av kampen.

Tippeligaen 2. runde
Alfheim Stadion – 6.04.2008

Tilskuere: 6123

Vålerenga: Perkins,Dos Santos, Thomassen, Wæhler, Storbæk,Strand, Andresen, Hæstad, Fredheim Holm, Sæternes (Abdellaoue 46. min), Berre (Thorvaldsson 69. min)

Tromsø: Ramovic – Høgli, Reginiussen, Koppinen, Yndestad – Knudsen, Haugen, Knarvik, Lindpere – Munoz, Rushfeldt.

Tromsø – Vålerenga 2-0 (0-0)
1-0 Rushfeldt 68
2-0 Knarvik 90

Gule kort Vålerenga: Dos Santos 65, Storbæk 70
Gult kort Tromsø: Huusko 80

Hoveddommer: Edvartsen (ble «bytta» ut med en demon 68. min)
Assistentdommere: Antagelig de som ville tulle med hoveddommer i det 68. min

1. omgang:

Jeg må bare starte med en usaklig kommentar. Tromsø.. kunstgressmatta deres er verdens styggeste..

Så kampen.. Tromsø hadde ikke tenkt å stå med lua i hånda, til tross for at de fikk besøk av Norges beste lag.

Tromsø satte press på Vålerenga fra første sekund. OG det var veldig bra, for det gav oss tilskuere en spennende og nervøs kamp.

Troy står stabilt bra i buret, og tar unna det forsvaret vårt ikke rydder opp i. Samspillet er veldig bra mellom våre egne helter, og det var nesten litt Liverpool-takter fra tid til annen. Kjappe pasninger innen laget., god til å holde på ballen, og ikke minst en del presise pasninger.

Tromsø er hakket bedre fremover på banen enn VIF, men jeg syntes ikke at de hadde noe spesielt overtak på Enga av den grunn. Men vi sliter (som vi har gjort siden tidlig på 80 tallet) med å score.

Kampen hadde nerver, og det var duket for en like spennende 2. omgang.. (så feil kan man altså ta).

2. omgang:

Det fortsetter der det slapp i første. Mye bra spill fra begge lag, høyt Tromsøpress, men i denne omgangen kommer vi til flere sjanser enn i første omgang.

Troy holder oss godt inne i kampen, og vi begynner å nærme oss en scoring.

Helt til demoner overtar dommer Edvartsen. Edvartsen ”ser” noe inne i feltet når Tromsø angriper. Ingen andre så det, ingen skjønte hvorfor det blei blåst. Mulig det var fordi Vidar Riseth felte en Tromsøspiller i serieåpningen?? Gud veit hva som skjedde.

Uansett, Rushfeldt scorer jo selvsagt på straffa, og det tar luften ut av VIF.. Vi hadde en sjanse til å utlikne 5 minutter før slutt, men Thorvaldson setter baller over. Og som ikke det var nok, så driter Tromsø oss opp etter ryggen ved at Knarvik får stå fritt på 20 meter å legge kula uforstyrra i mål.

Det ender 2-0. Vi kan godt skylde på alle andre, som dommere, gressmatte, motspillere, medspillere osv.. men vi tapte i Tromsø, og vi må slå LSK. Ferdig snakka.