Vålerenga – Rosenborg 2-1

Tverrrrrligger… dirrrr.. den dirrer ennå. Ikke bare etter Daniels knallharde skudd i det 6. minutt. Men vi traff den 3 ganger til. Det mest spektakulære var Jallands vanvittige brassespark som går rett inn i historiebøkene våre. Dessverre ble det ikke kronet med et mål, men vi vant 2-1 i årets beste innsats. Vi slo Rosenborg … Fortsett å lese «Vålerenga – Rosenborg 2-1»

Tverrrrrligger… dirrrr.. den dirrer ennå. Ikke bare etter Daniels knallharde skudd i det 6. minutt. Men vi traff den 3 ganger til. Det mest spektakulære var Jallands vanvittige brassespark som går rett inn i historiebøkene våre. Dessverre ble det ikke kronet med et mål, men vi vant 2-1 i årets beste innsats. Vi slo Rosenborg etter en strålende første omgang, og en pangstart på den andre. Og vi holdt ut hele matchen. TAKK GUTTA, TAKK!

Vålerenga – Rosenborg 2-1 (1-0)
Tippeligaens 5. runde, 6. mai 2007,  Ullevaal Stadion, 17.391 tilskuere

KAMPFAKTA: se referat på vif-fotball.no her

KAMPINNTRYKK:

Den satt får’n si. 2-1 over Rosenborg.

Rosenborg var gode i denne kampen, men de minnet litt om «gamle» Vålerenga: Godt spill, men tap. De fikk et billig straffespark, og selvom de mener at de skulle hatt et til, så kan jeg avkrefte dette her og nå (det kan sikkert Braaten også).

Det er dette jeg har etterlyst, knallhard kjemping fra start til slutt. Dere gav alt i alle situasjoner, og hvis dere tapte en duell, så kjempet dere videre og vant neste.

Det skal sies at Rosenborg kjempet hardt og presset dere langt inn i egen boks, men dere stod stolt frem og gav dem bank. Dere blødde fra drakta, og dere fortjente denne seieren så jævli.

Det var godt å svelge de vonde tankene fra de 4 foregående kampene. Og dere fortjener all heder og ære etter denne kampen.

Spesielt vil jeg trekke frem Morten Berre, som igjen gjorde en knallsterk kamp. Jørgen Jalland som viste hvorfor vi har tatt han tilbake, Christian Grindheim som kjempet med hjertet uttapå drakta (igjen), Arni Gautur som hadde flere matchvinnende redninger, backfirer’n som ikke så ut til å mangle grand old man Johnsen, Daniel Fredheim Holm med sine enorme fotballforståelse, Derek Sørensen med knallhard jobbing som vanlig. Og ikke minst Freddy boy som hevet seg betraklig fra de siste kamper.

Det var faktisk alle det. Og det er faktisk så riktig å gi alle gutta kred. For dette var en deilig kamp som heldigvis endte med seier.

Takk igjen gutta. Fortsett nå, og ta oss oppover tabellen.