Stabæk – Vålerenga 0-2 (0-1)

Treningskamp – Nadderud 2.april 2006 – 1809 tilskuere Levan Melkadze kommer fra Tbilisi. Levan Melkadze scorer masse mål. Han scorer mål, mål, mål mål han scorer mange mål. Levan Melkadze scorer masse mål. Med to 2-0-seire mot Tippeliga-motstand på rad kan man vel avblåse den påståtte krisen i Vålerenga. Mot Stabæk søndag gjennomførte vi nok … Fortsett å lese «Stabæk – Vålerenga 0-2 (0-1)»

Treningskamp – Nadderud 2.april 2006 – 1809 tilskuere

Levan Melkadze kommer fra Tbilisi. Levan Melkadze scorer masse mål. Han scorer mål, mål, mål mål han scorer mange mål. Levan Melkadze scorer masse mål.

Med to 2-0-seire mot Tippeliga-motstand på rad kan man vel avblåse den påståtte krisen i Vålerenga. Mot Stabæk søndag gjennomførte vi nok en god kamp, og mest gledelig var det at vår nye georgianske spiss, Levan Melkadze, scoret sitt første Vålerenga-mål.

Dagens første målscorer holdt imidlertid på å bli Jarl André Storbæk. Ballen traff venstrebacken rett foran egen kasse, men heldigvis forhindret Arni Gautur Arason selvmål. Vålerenga var best etter dette, uten å egentlig skape noen store sjanser. Alt for ofte ble det offensive spillet stanset av for upresise pasninger. Men til tross for dette viste angrepsspillerne god vilje og innsats foran hjemmelagets mål.

Nettopp en slik innsatsvilje var årsaken til at Vålerenga kunne gå til pause med en 1-0-ledelse. Allan Jepsen slo inn fra venstre, og Daniel Fredheim Holm fikk headet ballen nydelig mot mål. Ballen traff krysstolpen og spratt ut til Jan-Derek Sørensen som enkelt kunne kaste seg frem og heade ballen inn på åpent mål.
Melkadze kom inn for målscorer Sørensen i pausen, og viste seg raskt frem som en utrolig scoringskåt spiller. Fikk han ballen i nærheten av mål, sendte han av gårde en avslutning. Forhåpentligvis er det slutt på mikk-makket som vi har vært kjent for så lenge.

Etter et kvarters spill i andre omgang sendte Storbæk ballen over til Melkadze som sto på 10-12 meters skrått hold. Han dempet ballen lekkert og klinte den inn i mål. Ikke spør meg hvordan han klarte å få den ballen i mål.
Daniel Nannskog var stadig frempå for Stabæk, men sutringa om straffespark ble aldri hørt av dommeren.

Slutten av kampen ble preget av mange spillebytter, og det var bare fire VIF-spillere som spilte hele kampen.
Vålerenga vant 2-0, og det var helt rettferdig. Vi spilte en bra kamp, ikke strålende, men definitivt blant våre beste i vinter. Så er det bare å håpe at vi tar med oss den gode rytmen vi er inne i nå til serieåpninga mot Odd Grenland om ei uke.