Sandefjord – Vålerenga 0-2 (1-0)

Treningskamp – Tjøllingbanen – 29.03.2006 – 500 tilskuere Endelig vant Vålerenga igjen, og onsdag ble bunntippede Sandefjord slått 2-0 på Tjøllingbanen. Ungguttene Glenn Roberts og Dan Fellus ble målscorere. Tidligere Vålerenga-spiller Fredrik Thorsen var den første som kom til en stor sjanse. Sandefjord utnyttet en tabbe i Vålerenga-forsvaret, men Thorsens avslutning smalt i tverrleggeren på … Fortsett å lese «Sandefjord – Vålerenga 0-2 (1-0)»

Treningskamp – Tjøllingbanen – 29.03.2006 – 500 tilskuere

Endelig vant Vålerenga igjen, og onsdag ble bunntippede Sandefjord slått 2-0 på Tjøllingbanen. Ungguttene Glenn Roberts og Dan Fellus ble målscorere.

Tidligere Vålerenga-spiller Fredrik Thorsen var den første som kom til en stor sjanse. Sandefjord utnyttet en tabbe i Vålerenga-forsvaret, men Thorsens avslutning smalt i tverrleggeren på relativt åpent mål. Så viste Glenn Roberts seg frem. Først mislyktes han i en mot en med Sandefjords keeper, før han satte inn Vålerengas første mål like etter. Han kom seg fri inne i 16-meteren, og til tross for skrå vinkel klinte han ballen i mål.

Sandefjord hadde en avslutning i stolpen i førsteomgangen, men Vålerenga gikk til pause med en 1-0-ledelse.
Nevnte Roberts hadde en stor sjanse ti minutter ut i andre omgang, men klarte ikke sette inn sitt andre for dagen. Vålerenga skulle imidlertid doble ledelsen et kvarter før slutt, og denne gangen var det 18-åringen Dan Fellus som var sist på ballen. Han fintet bort ex-vålerengastopper Fredrik Kjølner og på iskaldt og mesterligvis satte ballen til side for keeper med utsiden av foten.

Tre minutter før slutt fikk Sandefjord annullert et mål, uvisst av hvilken grunn, men det hadde neppe forandret kamputfallet. Vålerenga vant 2-0 i Sandefjord.