Lillestrøm – Vålerenga 2-1

Åråsen Stadion 22.05.2005 20.15 – Tippeligaen 8. runde – 11403 tilskuere Vi tapte for første gang på 5 år mot svina fra rundkjøringa et stykke nord for Oslo. Lillestrøm 2 ( 1)        –         Vålerenga 1 ( 1) Kjetil Wæhler 24. min 28. min Arild Sundgot 1-0 Thomas Holm 36. min 1-1 Steffen Iversen 44. min 53. … Fortsett å lese «Lillestrøm – Vålerenga 2-1»

Åråsen Stadion 22.05.2005 20.15 – Tippeligaen 8. runde – 11403 tilskuere
Vi tapte for første gang på 5 år mot svina fra rundkjøringa et stykke nord for Oslo.

Lillestrøm 2 ( 1)        –         Vålerenga 1 ( 1)

Kjetil Wæhler 24. min
28. min Arild Sundgot 1-0
Thomas Holm 36. min
1-1 Steffen Iversen 44. min
53. min Arild Sundgot
Ardian Gashi 55. min
Steffen Iversen 66. min
88. min Wehrmann
90. min Midget 2-1

Arni Gautur Arason
David Brocken Kjetil Wæhler (Ronny Johnsen 32. min) Andrè Muri Tom Henning Hovi
Ardian Gashi (Amund Skiri 85. min) Thomas Holm Christian Grindheim
Daniel Fredheim Holm Steffen Iversen (Bernt Hulsker 78. min) Morten Berre

Lagoppstilling Lillestrøm: Reitmaier – Andersson, Rambekk, Kippe, Stefanutto – Wehrman, Søgård – Koren, Sundgodt, Powell – Mifsud.

Hoveddommer: Espen Berntsen
Assistentdommere: Jan Bratlien og Arild Sundet

Vi tapte for første gang på 5 år mot svina fra rundkjøringa et stykke nord for Oslo. Klok av skade har jeg «sovet» på kampen, dvs jeg lå våken til ca kl 04:00 inatt før øya ga etter. Personlig tror jeg det var lurt, for jeg hadde ikke en eneste positiv tanke i huet.

Mye gikk helt greit i store deler av kampen, men det er ikke til å stikke under en stol at vi dreit oss ut helt mot slutten. Men uansett, her er referatet.

1. omgang:

5 min: Begge lag har hatt hvert sitt frispark fra ca 35 meter. LSKs frispark var helt ufarlig, mens VIFs kunne blitt noe stort. Brocken legger perfekt inn på bakerste stolpe, hvor Hovi stikker frem hodet, men dessverre blir Hovi avblåst for offside.

8. min: Innlegg fra Thomas Holm, Steffen kommer til med lysluggen, men header rett på Das Schwein i LSK målet.

14. min: Bra VIF angrep, Daniel jobber knallbra, og serverer ballen til Berre, som tar ed seg ballen mot dølinja istedet for å prøve et direkte skudd, og innlegget går rett i klypa på Das Schwein.

15. min: LSK har selvfølgelig ikke gitt seg med stygt spill siden sist, og når Daniel får en knallhard albue i trynet av LSKs Andersson. Selvsagt får vi verken frispark, eller gult kort til Andersson. Og kjenner jeg NFF rett, så ser de på hendelsen som en vennlig klapp på hodet, siden det ikke var Bernt Hulsker som gjorde det.

17. min: Steffen fosser inn mot målet fra venstre, får litt feil touch på ballen, og ballen triller over dølinja.

19. min: VIF corner. Grindheim slår, Daniel header i stanga og ballen går utenfor.

22. min: LSK corner. Deres første ordentlige angrep. Wæhler og Muri er bunnsolide, og rydder greit opp som vanlig.

24. min: Wæhler får gult kort, det er i og for seg greit nok, men han blir eksortert ut av banen for behandling. Han fikk et stygt kutt over øyet. Men Wæhler kommer inn igjen etter noen minutter.

28. min: 1-0 Arild Sundgot. Pirker ballen inn etter et par innleggsforsøk fra høyre. Arni redder første forsøk, men må gi retur, og ballen blir pirket inn dessverre.

30. min: LSKs nye (gamle) keeper (kickbokser) havner i duell mot Steffen. Steffen kommer litt seint inn i duellen, men gjør ingenting galt. Men det tyske svinet kjører kneet i siden på Steffen lenge etter at duellen er ferdig. Totalt unødvendig av tyskeren, og Steffen reagerer. Selvsagt får ikke svinet gult kort.

31. min: Ny VIF corner fra Grindheim. Blir avklart.

32. min: Wæhler må gi seg, har fått en liten skade i tillegg til kuttet over øyet. Ronny Johnsen kommer inn.

32. min: LSK corner, brukbar sjanse. Arni bokser ballen ut.

36. min: Thomas Holm pådrar seg gult kort, muligens for munnbruk. For han gjør ingenting som tilsier at han skal få gult.

38. min: Linjemannen på VIFs høyre side er 100 ganger mer observant en hoveddommer, og ser at Brocken blir stemplet av et LSK bein på høyrekanten, og vi får frispark.

43. min: LSK corner, ufarlig.

44. min: 1-1. Steffen Iversen. Vender ca 720 grader og klinker ballen i lengste hjørne.

2. omgang:

46. min: LSK angrep, tam avsluttning.

50. min: LSKs Kippe handser ganske klart med vilje inne i VIFs 16 meter, og LSK trener Rössler vil ha straffe. Det er jo helt naturlig det. Selvsagt får ikke Kippe gult som han bør få.

53. min: Samme situasjon som forrige gang, men denne gangen er det LSKs Sundgot som tar en Maradonna inne i VIFs 16 meter. Han får faktisk gult.

55. min: Dommer Berntsen syntes selvsagt at det var ufortjent at Sundgot fikk gult for 2 minutter siden, så han finner det for godt at Gashi fortjener en gult kort for albuebruk i en tam duell. Men at Daniel blir liggende etter en albue tildigere i kampen, syntes dommer Berntsen IKKE var grunn nok. Bra Berntsen. Jævla søpplesekk.

65. min: VIF innkast. Samtlige spillere står bom stille, og da er det ikke lett å kaste inn spør du meg. LSK snapper ballen, og mæler ballen mot VIFs mål, men Ronny rydder opp.

66. min: Steffen får gult kort. Også dette må være for munnbruk.

68. min: LSKs Midget, er stadig frempå, men får juling av Ronny eller Muri hver gang.

69. min: Stor LSK sjanse, skudd fra 18 meter. Arni slenger seg, men ballen går utenfor.

70. min: VIF corner. Daniel jobber frem denne corner’n. Grindheim slår bra, men ballen blir avklart.

78. min: Steffen går ut, og Hulsker kommer inn.

80. min: Langt innlegg fra Brocken, Hovi header like utenfor.

85. min: Gashi ut, Skiri inn.

86. min: Brukbart LSK angrep, avsluttning like over.

88. min: Wehrmann gult.

90. min: 2-1. Midget… møkk.. jeg gidder ikke skrive hvordan dette målet kom, for da kommer alle vonde minner tilbake. Dere har vel sett det live sjæl, eller på TV.. Faan…

Kampen blei som forventa, tøff med mange gule kort, mange var riktignok totalt ufortjent. Men når man har en stein gal dommer, så kan man vel ikke vente annet.

Nå kan to ting skje fremover. Vi kan enten knuse Start og ta ett poeng eller tre mot Brann og flyte videre. Eller vi kan drite på draget i de to neste kampene, og havne langt ned på tabellen.