Vålerenga – Molde 4-1

Tippeligaen 21. runde – Ullevål 19.09.2004 – 10.232 tilskuere Referatet er med storslått og dyptrekkende velvilje lånt fra vif.no da VPNs egen kampreferent i lykkerus gikk fullstendig av hengslene og auksjonerte bort sitt eget referat for 300 kroner til inntekt for Foreningen for fremme av økte ølinntakskvoter etter 3 Vålerengaseiere på rad… Vålerenga: Arason Brocken … Fortsett å lese «Vålerenga – Molde 4-1»

Tippeligaen 21. runde – Ullevål 19.09.2004 – 10.232 tilskuere

Vålerenga:

Arason
Brocken Hagen Wæhler (Førsund, 88) Hovi
dos Santos Gashi Holm Swift (Øvrebø, 81)
Jalland Iversen (Klavan, 85)

Mål/Kort:

5 minutter Toni Kallio, Molde 0-1
1-1 Toni Kallio, Molde 31 minutter
2-1 Mavric, Molde 48 minutter
3-1 Ardian Gashi 50 minutter
4-1 Steffen Iversen 67 minutter

Hoveddommer: Roy Helge Olsen, Våg FK

Hendelsesforløp motsatt med Molde og Vålerenga mellom kampen fra referatet lese du kan her.

Lasse Vangstein refererte live fra kampen:

93 – Kampen blåses av!

91 – Thomas Holm prøver ett skudd fra 22 meter, men det går noen meter utenfor. Vi har full kontroll nå, og det er en fantastisk stemning på tribunen.

90 – Det er lagt til 3 minutter.

88 – BYTTE: Kjetil Wæhler går ut og inn kommer en ny debutant, Arnar Førsund.

87 – Bytte Molde: Trond Strande går ut og inn kommer Erlend Ormbostad.

86 – Hafslund Strøm og Sikkerhet har kåret Steffen Iversen til dagens beste spiller.

85 – BYTTE: Steffen Iversen får en velfortjent pause, og inn kommer debutanten Ragnar Klavan.

83 – Freddy, som har flyttet over til venstrekanten, kommer seg fint fri, får lagt inn. Innlegget går via et Molde-bein, og utmanøvrerer nesten Gustafsson i målet.

81 – BYTTE: Per Egil Swift går ut og inn kommer Lars Øvrebø.

76 – Molde med ett lite press nå. Kallio kommer høyest på et frispark, men Arni slår headingen over målet.

75 – Rob Friend kommer seg fri i feltet, og får skutt. Wæhler blokkerer til en corner som Arni lett plukker ned.

73 – 10232 tilskuere på Ullevaal i dag.

72 – Jørgen spiller fint fram til Gashi, som prøver ett skudd fra 14 meter, men rett på keeper. Vi styrer totalt nå!

70 – Freddy legger fint til Steffen, som demper ballen på brystet og kliner til på volley. Skuddet fra 12 meter går like over.

68 – Bytte Molde: Mitja Brulc går ut og inn kommer Anders Hasselgård.

67 – 4-1! Steffen Iversen kommer alene med Gustafsson etter en pen passning fra Ardian Gashi, og banker inn ballen i samme hjørne som på Gashis mål. Ganske like de to målene egentlig.

66 – Wæhler og Jalland roter det litt til, men Arni er ute og snapper ballen foran Molde-spilleren!

63 – Bytte Molde: Tommy Eide Møster går ut og inn kommer Kai Røberg.

62 – Gult kort Molde: Gashi i fint driv framover, og Rob Friend tar tak i skulderen hans, holder han igjen, og får korrekt det gule kortet.

61 – Molde prøver et skudd fra 20 meter, men Arni er fint nede og redder.

58 – Stor sjanse til Molde etter at de har kommet seg høyrere på banen. Friend får skutt, men vi blokkerer til corner. Cornerern rydder vi unna.

55 – Molde får skutt fra 7 meter etter en corner, med skuddet fra Friend går like utenfor.

54 – Vi har tatt over kampen nå, og virker mye mer aggersive og presise i spillet vårt.

50 – 3-1! Ardian Gashi på løp framover, drar av en Molde-spiller og setter ballen hardt og kontant nede i korthjørnet til Gustafsson. Fantastisk start på den andre omgangen!

48 – 2-1! Corneren går over hele feltet, og lander i beina til Jørgen. Han smeller til fra død vinkel, og en Mavric setter ballen i nettaket. Nok et selvmål, og vi leder!

47 – Stor sjanse til oss. Brocken legger inn lavt foran mål, og Rudi får så vidt klarert til corner foran beina til Hagen!

45 – Ingen bytter på noen av lagene!

45 – Molde tar avspark!

! TV bildene av scoringen vår viser at det er Toni Kallio som setter ballen i eget nett i duellen foran målet. Altså, ingen mål på Panzer, men selvmål av Molde og Kallio.

! Vi startet omgangen under pari, og ble tidlig rystet av Moldes scoring. Vi jobbet oss sakte med sikkert inn i kampen igjen, og fikk heldigvis en scoring. Intensiteten og aggresiviteten i laget ble bedre og bedre utover omgangen, og vi håper dette forsetter i den andre omgangen.

46 – Omgangen blåses av!

45 – Det er lagt til 1 minutt.

43 – Vi styrer mer og mer av kampen nå, og har fått opp intensiteten. Det virker som Ardian og Jørgen har byttet plass på banen.

39 – Steffen frampå igjen, og prøver et skudd med venstrebeinet fra skrå vinkel. Skuddet går like utenfor.

39 – Steffen er alene med keeper. Linjemannen vinker for offside, noe som gjør at Steffen stopper opp, før dommeren vinker spillet videre. Steffen prøver å lobbe over Gustafsson, men Molde får klarert til en corner vi nok en gang utnytter for dårlig.

38 – Steffen og Mavric kolliderer, men er kjapt på banen igjen etter å ha fått litt behandling.

37 – Vi har overtatt litt mer etter scoringa.

31 – 1-1! Per Egil Swift kaster langt inn fra venstrekanten. Steffen stusser ballen, og etter litt fram og tilbake i feltet, setter Erik Hagen ballen i mål.

27 – Mork og Molde kontrer. Innlegget blir slått mot Rob Friend, men Kjetil Wæhler får blokkert skuddforsøket.

25 – Vi kontrer fint ved Jørgen og Freddy. Freddy legger til David som skyter/legger inn. Ballen balanserer på streken før den går til en corner som vi ikke klarer å utnytte. En gigantisk mulighet til oss.

20 – Vi kommer oss fram på banen. Jørgen legger ut mot David på stormløp framover, men ballen er dessverre noen centimetere for lang.

18 – Fortsatt sliter vi med presisjon og aggresivitet. Vi kommer oss ikke til sjanser mot et Molde-lag som ligger lavt på banen.

14 – En Molde-spiller kommer seg fri i feltet, men dommer Olsen blåser av for hands. Så veldig farlig ut, da spilleren hadde klar bane mot mål.

12 – Steffen kriger til seg ballen på rundt 30 meter, og slår ut til Freddy på kanten. Innlegget hans er det ingen av våre som kommer først på.

10 – Vi er veldig upresise i valgene våre, noe som gir Molde muligheter. Thomas Mork prøver en volley fra 6 meters hold, heldigvis over målet.

8 – Freddy vinner ballen fra Kalli på høyrekanten, og legger inn til en helt åpen Jørgen. Jørgen bommer rett og slett på ballen, og vi brenner noe som kunne vært en veldig stor sjanse.

7 – Vi har virket litt tamme de første minuttene, og Molde grep den muligheten til gangs.

5 – 0-1! Toni Kallio kommer på et dypt løp, får ballen i bakrommet i vår 16-meter, runder Arni og setter ballen i det tomme målet.

2 – Lite som ha skjedd de første minuttene, lagene føler seg fram.