Dagboka onsdag 10. oktober 2018

Dagboka i dag byr på deilig seier over byggefeltlaget fra Asker, ikke fullt så deilige Szydlowaki, litt amerikansk fotball og Glenn Jensen. Jepp…Glenn Jensen. Man får aldri for mye av Glenn Jensen! ENGA PÅ TOPP! Med Svenna som vikar for Shampo på benken eide vi første periode. Gutta i kongeblått gikk ut og tok komandoen … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 10. oktober 2018»

Dagboka i dag byr på deilig seier over byggefeltlaget fra Asker, ikke fullt så deilige Szydlowaki, litt amerikansk fotball og Glenn Jensen. Jepp…Glenn Jensen. Man får aldri for mye av Glenn Jensen!

ENGA PÅ TOPP!
Med Svenna som vikar for Shampo på benken eide vi første periode. Gutta i kongeblått gikk ut og tok komandoen fra puckdropp. Det var mye Vålerenga og svært lite Frisk Asker. Det er sånn det skal være. Vi hadde flere skudd på mål enn det Frisk hadde. Dette syntes Kåsastul var for jævlig så raus som han er forærte han pucken elegant til Greven som bare kunne peise den bak Furseth i Frisk-målet. Med ett tjue igjen av perioden fikk Ekelund  2 minutter for interference. Vi gikk til pause med en 1-0 ledelse og en skuddstatistikk på 7-5.

Andre periode startet  vi i undertall og Frisk starter med mer fart på jerna. Vålerenga blir pressa høyt, men Frisk klarte ikke være direkte farlige selv om de prøvde seg. Vålerenga kom seg raskt inn i matchen igjen. Ved halvspilt periode plukke Kristiansen en løs puck mer eller mindre rett fra en dropp og satte pucken klokkereint rett i stanga. Godt gjort. Frøshaug øhna seg oppetter Røyrmark i store deler av perioden, noe som også resulterte i at begge fikk et par minutter i boksen for å kjøle seg ned. Kanskje like greit…for Lindstrøm brukte den ekstra plassen som 4 mot 4 gir til å sende pucken knallhardt opp i krysset bak Furseth! Nydelig. For et sjukt bra skudd den mannen har.

Det er ca fire og et halvt minutt igjen av perioden når Szydlowski braker sammen med Eidstedt til en skikkelig slåsskamp. Begge fikk fem minutter og video, men rasket fra Asker kasta hanska…just saying. Szydlowaki seilte av isen full av seg sjæl og prøvde å provosere Klanen på tribuna på vei mot garderoben. Sorry påsan: Det der funka dårlig. Ikke bare fikk han bank av Eidstedt som beholdt hanskene på, men nå skal han lissom være Martin Laumann Ylven og Glenn Jensen også. Ærlig talt. Det finnes bare en Ylven og han er vår. Og ingen er mer Glenn Jensen enn Glenn Jensen. Szydlowski er bare trist.

Med drøye tre minutter igjen er Frøshaug på Røyrmark igjen. Heldigvis er ikke Røyrmark løs på tråden og takker nei når Frøshaug byr opp til dans. Det er egentlig litt nusselig å se hvordan Asker desperat prøver å skape seg et momentum i denne kampen.

Andre periode var mer jevnspilt enn første, med mer sjanser, en hel bråte med icinger og et Asker-lag som freste som små kattunger. Den atityden deres funka bare sånn passe. Vålerenga vant perioden 1-o og det sto fortjente 2-0 til pause.

Spillet bølget mer fram og tilbake de første ti minuttene av tredje periode. Etter halvspilt periode kliner Brede Csisar kliner til fra blå og pucken glir saaaaaaakte saaaaaaaakte saaaaaaaaakte, via Petter Grønstad, inn gjennom femtehølet på Furseth. Et ganske så støgt mål, men herregud mål er som damer. Det spiller ingen rolle om a er fin så lenge det er den eneste dama i rommet. Vi tar det vi får og 3-0 ledelse er alltid bedre enn en 2-0 ledelse!

Kåsastul presterer å dra på seg en to-minutter og mannen med ligaens mykeste håndledd, Thomas Olsen, setter pucken utagbart bak sila i Asker-målet. Nice! Dette er spikeren i kista. Det er 7 minutt igjen av kampen og Asker hadde ikke nubbesjans til å ta igjen dette her. Det største spenningsmomentet var: Klarer Kåsastul å kuke det til slik at vi får putta en til og klarer Søberg å holde nullen. Selvfølgelig klarte Søberg det. Søberg sto en kjempekamp. Uten å overdrive tør vi påsta at vi har ligaens beste keeper! На Российском рынке виртуальных азартных игр букмекерская компания 1xbet считается абсолютным лидером

Vålerenga leverte en solid kamp i alle ledd og vant fortjent 4-0. Vi er igjen der vi skal være: PÅ TOPP! Frisk Asker derimot reiser hjem i skam. Det unner vi dem. Vi er rause sånn sett.