Dagboka onsdag 12. april 2017

Da er det lillelørdag og dagens dagbok er rykende fersk. Det er ikke så mye Vålerengarelatert i avisene i dag – og det er bra. Spesielt om man tenker på surmaga tapsprosjekter som Dagbladet. Vi håper og tror at Deila og laget bruker tiden bra frem mot helgens kamp. Oppi ringa alle mann så snur … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 12. april 2017»

Da er det lillelørdag og dagens dagbok er rykende fersk. Det er ikke så mye Vålerengarelatert i avisene i dag – og det er bra. Spesielt om man tenker på surmaga tapsprosjekter som Dagbladet. Vi håper og tror at Deila og laget bruker tiden bra frem mot helgens kamp. Oppi ringa alle mann så snur vi dette sammen!

Ny spiller på landslaget.
Martin Riisnæs er tatt ut på U-16 landslaget og skal delta på sammen med lagkompisen Leo Cornic på en utviklingsturnering i regi av UEFA i Gdansk i april.

Holder han steamen kan det tenkes at han debuterer for Vålerenga om noen få år. I så fall er det bare å børste støv av Dag Riisnæssangen.

Langslagshøvding på U-16 er forresten Gunnar Halle, han som er spilt for Oldham i Premier League. Oldham!

For mer om Oldham, Halle og Premier League så kan du se snutten under. Etter å ha blitt most i enb luftduell på 0-1 setter høyrebacken 1-1 og er en finger fra å sette 2-1. Hadde han spilt slik i hver kamp hadde han sluppet å spille for Oldham. Da hadde han spilt for Barcelona, Vålerenga eller et annet annet ikonisk storlag

https://www.youtube.com/watch?v=r4FHRl_VEwQ

Gran IL trenger hjælp
Gran IL begynner å innse at de ikke har det apparatet av frivillige som trengs og de har postet på facebook at alle som vil vil bidra på arrangementet kan kontakte klubbens representant. Hvis du føler kallet for å melde deg frivillig som lokfører på analtoget eller 1. utsynger av bønda så kan du gå inn HER og gjøre dine intensjoner kjent.

Vålerenga i dag
Er jo ikke så mye som skjer, men a-laget trener 11:30. Om du har tid, lyst og anledning kan du jo ta turen opp på Valle.

Legg igjen en kommentar