Da Vålerenga møtte Vidar

Vålerenga har tatt i mot Vidar til kamp i cupen tidligere. Vi ser tilbake på hvordan det gikk! Vålerenga (4-3-3): Øyvind Bolthof – Pa Modou Kah, Erik Hagen, Tom Henning Hovi, Joachim Walltin – Bjørn Viljugrein, Kjetil Rekdal (Dag Riisnæs fra 65.), Aki Riihilahti – Bjørn Arild Levernes, Pascal Simpson (Espen Musæus fra 59.), Jon … Fortsett å lese «Da Vålerenga møtte Vidar»

Vålerenga har tatt i mot Vidar til kamp i cupen tidligere. Vi ser tilbake på hvordan det gikk!

Vålerenga (4-3-3): Øyvind Bolthof – Pa Modou Kah, Erik Hagen, Tom Henning Hovi, Joachim Walltin – Bjørn Viljugrein, Kjetil Rekdal (Dag Riisnæs fra 65.), Aki Riihilahti – Bjørn Arild Levernes, Pascal Simpson (Espen Musæus fra 59.), Jon Eirik Ødegaard (Rune Hagen fra 59.).

Dato: 19.07.2000

Allerede etter 18. minutter kommer det første målet. Vålerengas Erik «Panzer» Hagen setter ballen i mål og det står 1-0 etter en perfekt slått corner av Jon Eirik Ødegaard.

Nevnte Ødegaard scorer Vålerengas andre mål etter en kontring og dermed stod det 2-0 etter 27. minutter. 3-0 kom etter et selvmål fra Vidars Gjøran Jakobsen etter 48. minutter.

Videre i 2. omgang scorer Aki Riihilahti 4-0-målet etter 55. minutter. Rune Hagen øker til 5-0 etter 70. minutter og Espen Musæus avsluttet det hele etter 76. minutter.

Kampfakta:

Vålerenga – Vidar 6-0 (2-0)
Ullevaal stadion
Tilskuere: 2144 tilskuere
Mål: 1-0 Erik Hagen (18), 2-0 Jon Eirik Ødegaard (27), 3-0 selvmål (48), 4-0 Aki Riihilahti (55), 5-0 Rune Hagen (70), 6-0 Espen Musæus (76).
Dommer: Espen Berntsen, Vang.
Gult kort: Gjøran Jakobsen, Vidar.

En kommentar til «Da Vålerenga møtte Vidar»