Dagboka onsdag 28. januar 2015

Rullgardin og ellers lite annet i dagens dagbok. Rullgardina gikk ned på Jordal Foran et nesten fullsatt Jordal Amfi tok Vålerenga i mot Storhamar til dyst igår. En dårlig rekke med resultater mot bønda skulle snus før sluttspillet, hvert fall håpet vi på det. Første periode var mye frem og tilbake, mens det ble mer … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 28. januar 2015»

Rullgardin og ellers lite annet i dagens dagbok.

Rullgardina gikk ned på Jordal
Foran et nesten fullsatt Jordal Amfi tok Vålerenga i mot Storhamar til dyst igår. En dårlig rekke med resultater mot bønda skulle snus før sluttspillet, hvert fall håpet vi på det. Første periode var mye frem og tilbake, mens det ble mer fart i 2. periode. Da går Storhamar raskt opp til 0-2 før Vålerenga reduserer til 1-2.

Tredje periode skulle ikke bli noe bedre. Storhamar går opp til 1-3 og 1-4 før det er gått ti minutter av tredje periode. Vålerenga får et trøstemål til og dermed endte kampen 2-4. Se høydepunkter her.

Det er noe tamt rundt Vålerenga hockey om dagen. Hvor er gutset? Hvor er villigheten til å blø for drakta? Spesielt forsvarsspillet er katastrofe. Samtidig gir man fra seg alle puckene man vinner før et skikkelig angrep blir etablert. Heldigvis innser også gutta hvor rævva de spiller om dagen:

No Kamara
Det kan se ut som at det ikke blir noen Ola Kamara til Vålerenga. I følge TV2 skal han være på vei til Molde.

Hvor mange spisser skal egentlig Molde ha behov for? Klubben har fra før minst seks spisser som alle forventer å få spille. Noen må vel snart ut, uten at det bryr oss nevneverdig. Det er ikke mange av Moldes spillere vi ønsker å se i Vålerenga, kanskje med unntak av et par-tre forsvarsspillere.