Seriemesterdagboka, onsdag 5. mars 2014

Litt som Vålerengas herlige serievinnende mannskap kommer dagens dagbok helt på tampen. Beklagelig sein dagbok som skyldes feiring, stolthet og glede over å fylle skapet med enda mere sølvtøy, i hockyen er nemlig sølvtøy gull, mens sølv er skrap. Kampen mot Stavanger Kampen mot Stavanger ble avlyst, det ble aldri noen kamp, motstanderen dukket aldri opp. … Fortsett å lese «Seriemesterdagboka, onsdag 5. mars 2014»

Litt som Vålerengas herlige serievinnende mannskap kommer dagens dagbok helt på tampen. Beklagelig sein dagbok som skyldes feiring, stolthet og glede over å fylle skapet med enda mere sølvtøy, i hockyen er nemlig sølvtøy gull, mens sølv er skrap.

Kampen mot Stavanger

Kampen mot Stavanger ble avlyst, det ble aldri noen kamp, motstanderen dukket aldri opp. Det ble en overkjøring fra første dropp, hvor Stavanger aldri var med. Vålerenga vant duellene og det eneste Stavanger utmerka seg med var griseri og usportsligheter. Jeg veit ikke hva Shampo og Thoresen sa til gutta sine før kamp, men ett lag møtte skjerpa og ett lag bare møtte. Etter hvert så det ut til at spillerne synes det ble så pinlig at de prøvde å tøffe seg med faenskap siden de ikke hadde noe å by på ellers. Stavanger avslutta kampen med «halve» laget sendt i garderoben, nå blir det opp til forbundet å straffe pøbelpakket etter kampen.

Seriemestre etter 7-1

Vålerenga tok ledelsen 1-0 i første periode, men selv om ledelsen ikke var betryggende var hele settingen det. Stavanger viste fra første dropp at de ikke var med og holdt på å fomle det til for seg med å gi oss pucken i egen målgård før minuttet var gått. I andre periode herja vi og gikk opp til 5-0, før vi i siste periode putta to til og ga Stavanger Oilers et trøstemål. 7-1 er ikke kamp, 7-1 er bading, 7-1 er grisepissing og gul lugg. Hvor jævlig deilig er det ikke å slå nummer to i serien i en avgjørende kamp med «San Marino»-sifre.

Mathias Trygg skåra  intet mindre enn tre mål og var kampens store spiller.  Les kampreferater, se rumpa til Shampo og andre høydepunkter på vif-hockey.no. Du får garantert den «vi er best i hele jævla kongeriket»-følelsen og det er en deilig følelse, selv om vi begynner å kjenne akkurat den følelsen godt når underlaget er is.

Seriemestre i GET-ligaen Ishockey 2013-2014 :

David Bräck, Rasmus Juell, Mathias Trygg, Sondre Olden, Fredrik Csiszar, Stefan Espeland, Jonas Oppøyen, Mark McCutcheon, Jesper Hoel, Éric Chouinard, Cato Cocozza, Anders Hilt Jørgensen, Jonas Knutsen, Morten Ask, Tobias Lindström, Alexander Bonsaksen, Brendan Brooks, Glenn Jensen, Filip Gunnarsson, Brede Frettem Csiszar,  Erik Follestad Johansen, Steffen Søberg, Jonte Berg, Daniel Sørvik og Magnus Fischer.

Kilde Vif-hockey.no

Vi gratulerer gutta og apparatet rundt laget, deg og alle andre som bryr seg og gleder oss til jakten på bøtta som starter med overkjøring av Frisk Asker allerede førstkommende fredag. Hvorfor Frisk Asker? Som seriemester kunne Vålerenga velge» bytte» i kvartfinalene. Valget sto mellom de to svakest plasserte lagene som var klare for sluttspill, nemlig Frisk og Rosenborg, Shampo valgte da Frisk. Stakkars Frisk som sikkert føler seg som en haltende utrena antilope som for syns skyld legger inn en liten spurt når den blir jaktet på av et kobbel med sultne topprente løver. Alle veit resultatet: Frisk blir kortreist hovedstadsmat.

Kamp mot Lillestrøm i kveld kl. 19

På Spanias kyst begynner det også å krible litt i beina når hovedstadens menn møter stasjonsbypakk. Selv om det bare er en treningskamp så er det alltid noe spesielt med disse oppgjøra, kampen går kl. 19.00 norsk tid og kan følges på TV2Sumo, som dagboka ikke vil oppfordre til at du bruker penger på. Etter dagbokas mening er TV2 en drittkanal som ikke får mine penger. Da følger jeg heller kampen på live-oppdateringer og ser høydepunktene gratis.

Vålerenga i dag

Så stolt – så seriemester. Lekent, deilig og enkelt!

Dagboka gleder seg til kampen mot LSK og beklager igjen seiersrusforsinkelsen i dag!