Dagboka tirsdag 13. mars 2007

Kortere enn kortest i dag. Men så blir den desto lenger i morgen. Joda, det er dagboka vi snakker om. RetroVPN Dagboka 13. mars år 2000; «La Manga Cup endte altså med tap 1-2 for Ørgryte i finalen, selv om Espen Musæus ga Vålerenga ledelsen med sitt sjette mål for året. Klager vi? Nei, vi … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 13. mars 2007»

Kortere enn kortest i dag. Men så blir den desto lenger i morgen. Joda, det er dagboka vi snakker om.

RetroVPN
Dagboka 13. mars år 2000;
«La Manga Cup endte altså med tap 1-2 for Ørgryte i finalen, selv om Espen Musæus ga Vålerenga ledelsen med sitt sjette mål for året.

Klager vi? Nei, vi gjør ikke det.

Treningsoppholdet i Spania har vist at Tom Nordlie og Geir Bakke er på god vei til å få til noe med laget, og selv om vi er altfor dårlig vant til å begynne å få illusjoner om at noe er på gang e.l., er Vålerenga i ferd med å bli et interessant lag å følge. Skal vi tørre å glede oss til fortsettelsen?

Her er hva VPN skreiv om kampen fredag:

24 minutter: 0-0 og jevnspilt foreløpig. Vålerenga leder sjansestatistikken 4-1 men har ikke greid å omsette noen av sjansene i mål. Nærmest har Pascal Simpson vært som headet like på Örgrytes keeper etter et flott framspill fra Espen Musæus.

43 minutter: Vålerenga tar ledelsen etter mål av Espen Musæus. Desverre scorer Örgryte minuttet etterpå på et pent slått frispark. Vålerenga har tatt mer og mer over banespillet den siste delen av omgangen, men, det står 1-1 to minutter før pause.

65 minutter: Det står fortsatt 1-1. Kampen har jevnet seg ut endel mens kvaliteten på spillet har falt. Vålerenga har fortsatt et lite spillemessig overtak i en foreløpig kjedelig omgang. Tom Henning Hovi – som spiller venstre back – er ifølge vår kilde banens beste. Knut Henry Haraldsen spiller sin første kamp fra start. Vålerenga har gjort noen bytter i andre omgang: Erik Hagen har gått ut til fordel for Andreas Augstsson mens Jon Eirik Ødegaard har kommet inn for Aki Riihilahti på midtbanen.

Slutt: Det ble tap 1-2 for Örgryte som scoret like etter vår siste oppdatering. Vålerenga spilte forholdsvis stygt i annen omgang fikk lite til annet enn å pådra seg gule kort. Kvaliteten på spillet fra Vålerengas side falt såpass mye i løpet av omgangen at Örgryted seier må betegnes som rettferdig, selv om Espen Musæus hadde en stor sjanse til å utligne like før slutt, melder VPNs informant.»