Oslo, Ullevaal 17. april 2016, Vålerenga møtte Tromsø i Tippeligaen femte runde, Kampen endte 4-0. Oslo, Ullevaal, 17. april 2016

Ryktebørs Vålerenga Fotball sommeren 2017

Falch til LSK? Sommerens overgangsvindu nærmer seg og spekulasjonene er allerede igang. Vi gir det full oversikt over rykter og bekrefta overganger. 

Siste rykter og overganger:

19.07 – Mathusan Sandrakumar er i følge Sotahjørnet på vei til Strømmen på utlån ut sesongen. Unggutten har kontrakt med Vålerenga ut 2018-sesongen.
16.07 – Aslak Falch på vei til LSK? Det skriver VG idag. LSK-trener Arne Erlandsen bekrefter til avisa at de har vært i kontakt med Falch om en overgang.
10.07 – Som forventet så er Muhamed Keita ferdig i Vålerenga. Det bekrefter klubben på sine sider.
04.07 –
Rasmus Lindkvist er solgt til AIK
03.07 – Eurosport erfarer at Rasmus Lindkvist er solgt til AIK.
30.06 – – Vi trenger midtstopper og angrepsspiller, sier Ronny Deila til Dagsavisen idag.
28.06 – 
Overgangsvinduet forlenget. Skulle åpnet 21. juli, men åpningen er nå flyttet til 20. juli. Endringen er gjort sånn at Rosenborg skal rekke å registrere eventuelt nye spillere for Champions League hvor registreringen stenger 20. juli.

Bekreftet inn:

Adam Larsen Kwarasay – signerte for Vålerenga 6. juni og er klar for spill så snart overgangsvinduet åpner. Fra danske Brøndby.

Rykte inn:

Matthías Vilhjálmsson – fra Rosenborg. Eurosport spekulerer i om Vålerenga er på jakt etter spissen.

Jørgen Horn – fra Elfsborg. Fotballskanalen.com mener Jørgen står på ønskelista til Deila. Var i Vålerenga i ungdomsårene før turen gikk videre til Viking, Fredrikstad og Strømsgodset før Elfsborg. Skal være en av de best betalte i Allsvenskan og det spørs om Vålerenga er villig til å bla opp pengene som trengs for denne overgangen.

Håvard Nielsen – fra Freiburg. Nevnt i samme artikkel som Jørgen Horn og Fitim Azemi hos Fotballskanalen.com. Skal ha fått beskjed om at han kan forlate Freiburg gratis. Har gått til Fortuna Düsseldorf.

Fitim Azemi – fra Maccabi Haifa. Igjen er Fotballskanalen.com ute og melder at Azemi skal stå på ønskelista til Deila og VIF. Dra til Israel etter fjorårets sesong, men har fått få sjanser der. Alle utenlandske spillere skal visstnok ha blitt frigitt av Maccabi Haifa. Spilte for Vålerenga i showkampen mot Liverpool i 2011, da som Follo-spiller.

Even Hovland – uten klubb. Flere har spekulert i om Even Hovland er på vei til Vålerenga. Har Jim Solbakken som agent. Sogndal skal også ha tilbudt Hovland kontralt.

Vegard Forren – uten klubb. Spekulasjonene har vært der lenge. Var på vei til Rosenborg i vinter etter at kontrakten med Molde gikk ut, men hoppet heller på toget til England og singerte for Brighton. Frigitt etter at den engelske sesongen var over. Høye lønnskrav kan velte muligheten for overgang.

Bekreftet ut:

Rasmus Lindkvist – Solgt til AIK. Var også på utgående kontrakt. Overgangsvinduet i Sverige var allerede åpnet, så han slutter seg til det svenske laget umiddelbart.

Muhamed Keita – leiekontrakt utløpet 10.07.2017. Vålerenga har ikke benyttet seg av opsjonen.

Mathusan Sandrakumar – Utlånt til Strømmen IF.

Rykte ut og utgående kontrakt:

Enar Jaäger – kontrakt ut 2017

Christian Grindheim – kontrakt ut 2017

Rasmus Lindkvist – kontrakt ut 2017. Er ønsket av AIK og forsvinner nok. Spørsmålet er om det blir i sommer eller etter sesongen.

Ivan Näsberg – kontrakt ut 2017

Jonatan Tollås Nation – kontrakt ut 2017

Herman Stengel – kontrakt ut 2017

Ernest Agyiri – kontrakt ut 2017

Aslak Falch – kontrakt ut 2017. Ryktet til Lillestrøm.

Ghayas Zahid – kontrakt til 30.06.2018. Har gitt beskjed om at han ønsker seg ut av Norge. Blir mest sannsynlig solgt hvis det dukker opp et bra bud.

Facebook-kommentarer:

Ingen tilbakemeldinger

Det kan hende du også liker...