Håpløs helg for leiesoldatene

Det ble en tung helg for de utleide spillerne våre. Mest kan det minne om slakt! Les mer om de utlånte her! Riki Alba, Bærum Fra start: 23 Fra benken: 1 Ubenyttet reserve: 2 Mål/assist: 9/3 Bærum – Jerv 0-4: Riki Alba spilte igjen hele kampen for et Bærum-lag som har stø kurs mot 2. divisjon. Bærum møter Bryne borte … Fortsett å lese «Håpløs helg for leiesoldatene»

Det ble en tung helg for de utleide spillerne våre. Mest kan det minne om slakt! Les mer om de utlånte her!

Riki Alba, Bærum

Fra start: 23
Fra benken: 1
Ubenyttet reserve: 2
Mål/assist: 9/3

Bærum – Jerv 0-4: Riki Alba spilte igjen hele kampen for et Bærum-lag som har stø kurs mot 2. divisjon. Bærum møter Bryne borte i siste seriekamp og må vinne, i tillegg til at de må ha flaks med andre resultater for å overleve. Bærum har i tillegg dårligst målforskjell av samtlige lag i Obos-ligaen.

Riki Alba har ikke fått mange sjanser for Vålerenga sitt a-lag, men er nå leid ut til Bærum. I år har han så langt spilt 24 kamper for bæringene, totalt 1934 minutter. Det har resultert i 9 mål og 3 assist. Han er dermed toppscorer for et Bærum lag som sliter for å unngå nedrykk.

I 2011 var Alba på prøvespill hos Celtic i Skottland. Ifjor hadde han et utlån på høsten til Nest-Sotra som ikke var helt vellykket etter en god vårsesong på Vålerenga 2, der scoret han 9 mål på 14 kamper. Han har også kamper for Norge G15, 16 og 17.riki-alba-

Niklas Gunnarsson, Elfsborg

Fra start: 11
Fra benken: 0
Ubenyttet reserve: 2
Mål/assist: 1/1

Häken – Elfsborg 5-2: Nicklas var tilbake fra start denne helgen etter at han stod over sist kamp. Det hjalp ikke. Häken kjørte over Elfsborg og vant tilslutt hele 5-2. Gunnarsson fikk gult kort etter 26. minutter og ble tilslutt byttet ut etter 88. minutter. Tapet gjorde at Elfsborg falt ned til 5. plass på tabellen.

Etter utlånet til Elfsborg har Niklas gått rett inn på laget som nå ligger på 4. plass i Allsvenskan. Han har spilte samtlige minutter i de 10 første kampene laget har hatt etter at han kom til klubben. I siste kamp før landskampspausen scoret han i kampen mot Helsingborg, uheldigvis i eget mål, og fastsatte sluttresultatet til 2-1 i Helsingborgs favør.

Niklas har kontrakt med Vålerenga ut 2016-sesongen, men det kan fort tenkes at Elfsborg kan være interessert i å beholde han også etter at årets sesong er ferdig.