Dagens trening på Gran Canaria – onsdag

Vi gir deg referatet fra onsdagens trening som egen sak. Tre omganger a 15 minutter med keepere og mål på feltet. Det begynner å ligne litt på fotball. Vil du vite hve som sto over og hvem som skøyt i tverrliggeren, ja da leser du vel treningsrapporten da? Som en brennhet sommerdag i Nord-Norge Det … Fortsett å lese «Dagens trening på Gran Canaria – onsdag»

Som en brennhet sommerdag i Nord-Norge

Det er 22 grader og sol på Gran Canaria. Treningen er avsluttet og i dag var det spilleøkt som sto på programmet. Det ble spillt med to lag i 3*15 minutter:

Selve kampen
Begge lag spilte i 4-3-3-formasjon. Kampen endte 0-0 og vi forventer at Dagbladet snart lager en sak om Vålerengas spissproblem om det ikke skåres på treninga i morra.

Det var for øvrig to store sjanser i kampen, Sæternes skøyt i krysset for rødt lag og Gunnar kom alene med Troy og tvang frem en dobbeltredning. Ellers var kampen preget av at gutta er inne i en hard treningsperiode og de eneste som utmerket seg noe i positiv retning var Singh og Moa. Vår belgiske venn var en del av massen, hadde noen feilpasninger og vil nok bruke noe tid på å få vist seg frem.

Andresen på tribunen
Martin Andresen satt på tribunen, trolig som følge av en liten og ikke alvorlig belastning/skade, og fulgte derfor kampen som tilskuer. Rune Lange og Fellah trente alternativt med juniorene som er med nedover.

Ekstratrening
Vålerenga har lagt inn en ny økt i dag kl. 16.30 på treningsbanen uten mål, fotball uten mål er som fest uten fyll, så vi har gitt vår mann fri.