Gabardinmannen: Khhhise i Bhhhann

Gabardinmannen er tilbake, først og fremst for å skrive om Hønefoss, Haugesund og de unevnlige fra flatbygdene. Mens han venter slår han ihjel ventetiden med å skrive om Brann. Mens han tidligere har satt sin lit til at klima-forandringene skal fjerne Bergen og Brann fra kartet, øyner han nå et håp om at skarrepakket kan … Fortsett å lese «Gabardinmannen: Khhhise i Bhhhann»

Gabardinmannen er tilbake, først og fremst for å skrive om Hønefoss, Haugesund og de unevnlige fra flatbygdene. Mens han venter slår han ihjel ventetiden med å skrive om Brann.
Mens han tidligere har satt sin lit til at klima-forandringene skal fjerne Bergen og Brann fra kartet, øyner han nå et håp om at skarrepakket kan forsvinne fra Tippeligaen allerede i år.
Eller som han sier det: Kan du ikke si TRE poeng, skal du faen ikke ha TRE poeng!
Fortsett å lese «Gabardinmannen: Khhhise i Bhhhann»

Jeg tror jeg beklager, Herre Berre !

VPNs lenker fungerer dårlig for tiden, det skrives blogger som ingen finner. Fortryllende Tryll tryller fram smilet hos fleste. Hva med deg, Morten Berre…!

VPNs lenker fungerer dårlig for tiden, det skrives blogger som ingen finner. Fortryllende Tryll tryller fram smilet hos fleste. Hva med deg, Morten Berre…! Fortsett å lese «Jeg tror jeg beklager, Herre Berre !»