Dagboka torsdag 31. mai 2007

Maler’n kom idag. Stod der med malebuksa si og smilte. Så dro jeg ned til malebutikken til Johnny på Ryen. Han holder med Vålerenga, eier en travhest og gir meg gladpris på maling. – Du kan jo trenge det i disse tider, sier Johnny.

Maler’n kom idag. Stod der med malebuksa si og smilte. Så dro jeg ned til malebutikken til Johnny på Ryen. Han holder med Vålerenga, eier en travhest og gir meg gladpris på maling. – Du kan jo trenge det i disse tider, sier Johnny. Fortsett å lese «Dagboka torsdag 31. mai 2007»

Dagboka tirsdag 29. mai 2007

Vi berører status for Vålerenga og litt sånt annet. Men mest av alt debatterer vi med oss selv om stadion, politikk og valg. Da blir det ikke den korteste Dagboka.

Vi berører status for Vålerenga og litt sånt annet. Men mest av alt debatterer vi med oss selv om stadion, politikk og valg. Da blir det ikke den korteste Dagboka. Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 29. mai 2007»

Helgedagboka søndag 27. mai 2007

Etter et surt tap i plankebyen igår har VPNs helgebokskribent gått i skyttergrava sammen med Winston Churchill. Spørsmålet er om Myhre og Vålerenga er med de og?

Etter et surt tap i plankebyen igår har VPNs helgebokskribent gått i skyttergrava sammen med Winston Churchill. Spørsmålet er om Myhre og Vålerenga er med de og? Fortsett å lese «Helgedagboka søndag 27. mai 2007»

Helgedagboka lørdag 26. mai 2007

Så er det kamp igjen. Vi skal til Fredrikstad og møte aristokratene i norsk fotball, som de ynder å kalle seg. At en klubb kan kalle seg aristokrat så lenge den ledes av Morgan Andersen, er imidlertid en gåte for meg. Det er ikke mye adelig eller fornemt der Morgan ferdes. Men Fredrikstad er en … Fortsett å lese «Helgedagboka lørdag 26. mai 2007»

Så er det kamp igjen. Vi skal til Fredrikstad og møte aristokratene i norsk fotball, som de ynder å kalle seg. At en klubb kan kalle seg aristokrat så lenge den ledes av Morgan Andersen, er imidlertid en gåte for meg. Det er ikke mye adelig eller fornemt der Morgan ferdes.
Men Fredrikstad er en klubb det er lett å like. Byen har engasjement og hjerte for fotball, og laget har alltid spilt fotball på en måte som er tiltalende. Dessuten har de typer på laget som er sympatiske og gode.
Fortsett å lese «Helgedagboka lørdag 26. mai 2007»

Fredrikstad – Vålerenga 1-0

Årets sjansesløseri. I en kamp «det var umulig å score» og hvor Fredrikstads målmann var i «det umulige» hjørnet følger vi opp med å gjøre det «umulige», tape for et betydelig dårligere lag.

Årets sjansesløseri. I en kamp «det var umulig å score» og hvor Fredrikstads målmann var i «det umulige» hjørnet følger vi opp med å gjøre det «umulige», tape for et betydelig dårligere lag. Fortsett å lese «Fredrikstad – Vålerenga 1-0»

Dagboka fredag 25. mai 2007

Fredag, takk og pris, og fotballkamp allerede i morgen. Kan verden være bedre? Vel, en noe bedre tabellposisjon hadde ikke vært å forakte. Vålerenga har med andre ord sjanse til å gjøre verden et bedre sted å være og det alt i morgen lørdag. Og så får ikke vår nye midtstopper lov til å spille … Fortsett å lese «Dagboka fredag 25. mai 2007»

Fredag, takk og pris, og fotballkamp allerede i morgen. Kan verden være bedre? Vel, en noe bedre tabellposisjon hadde ikke vært å forakte. Vålerenga har med andre ord sjanse til å gjøre verden et bedre sted å være og det alt i morgen lørdag. Og så får ikke vår nye midtstopper lov til å spille mot Viking, han kompenserer ved å score mot Ståle Solbakkens FCK. Fortsett å lese «Dagboka fredag 25. mai 2007»

Dagboka onsdag 23. mai 2007

Vi avslutter kvelden med en liten pils mens vi spinner frokosthistorier om landslagspill og veien hjem til Vålerenga. Onsdag, og vips var uka halvspilt. Vålerengas unge er i skuddet, selv når de er glemte eller har vært stuet bort på landet en viss tid.

Vi avslutter kvelden med en liten pils mens vi spinner frokosthistorier om landslagspill og veien hjem til Vålerenga. Onsdag, og vips var uka halvspilt. Vålerengas unge er i skuddet, selv når de er glemte eller har vært stuet bort på landet en viss tid. Fortsett å lese «Dagboka onsdag 23. mai 2007»