VPNs 10-årsfest. Hvorfor, hvor og hva skjer?

1. april skal VPN ha 10-årsfest på John Dee. Og du kan være med! Detaljer om festen og hva som skjer finner du her:

1. april skal VPN ha 10-årsfest på John Dee. Og du kan være med! Detaljer om festen og hva som skjer finner du her: Fortsett å lese «VPNs 10-årsfest. Hvorfor, hvor og hva skjer?»

VPN presenterer den nye Sjappesjefen

Du har sett henne smilende bak disken på Sjappa, og du har sett navnet svare på mer eller mindre seriøse henvendelser på Sjappeforumet. Nå tar hun over som ny Sjappesjef. Møt Merete Prestkvern.

Du har sett henne smilende bak disken på Sjappa, og du har sett navnet svare på mer eller mindre seriøse henvendelser på Sjappeforumet. Nå tar hun over som ny Sjappesjef. Møt Merete Prestkvern. Fortsett å lese «VPN presenterer den nye Sjappesjefen»

Vålerenga – Djurgården 1-3 (0-2)

Royal League Kvartfinale 2. kamp Tønsberg Stadion – 09.03.2006 – 996 tilskuere Så var eventyret over. Djurgården blei for sterke mot et skadeskutt Vålerenga. Men det manglet ikke på innsatsen på de som spilte. Og de unge viste seg frem på en positiv måte.

Royal League Kvartfinale 2. kamp
Tønsberg Stadion – 09.03.2006 – 996 tilskuere

Så var eventyret over. Djurgården blei for sterke mot et skadeskutt Vålerenga. Men det manglet ikke på innsatsen på de som spilte. Og de unge viste seg frem på en positiv måte. Fortsett å lese «Vålerenga – Djurgården 1-3 (0-2)»

Royal League: suksess eller fiasko, Vidar Davidsen?

VPNs Royal League-runde har kommet til Vidar Davidsen. Tidligere spiller, trener og leder i Vålerenga, samt ekspertkommentator på TV. Og Vidar svarer utførlig:

VPNs Royal League-runde har kommet til Vidar Davidsen. Tidligere spiller, trener og leder i Vålerenga, samt ekspertkommentator på TV. Og Vidar svarer utførlig: Fortsett å lese «Royal League: suksess eller fiasko, Vidar Davidsen?»